Behandeling bij de podotherapeut

Behandeling bij de podotherapeut

Behandeling bij de podotherapeut

Een podotherapeut kan lichamelijke klachten op veel verschillende manieren behandelen. Een bezoek aan de podotherapeut begint met een gesprek waarin duidelijk wordt welke klachten u heeft. Aan de hand van dit gesprek zal de podotherapeut een onderzoek doen naar het verloop en de oorzaak van uw klachten.

Welke behandelingen voert een podotherapeut uit?

Hieronder vindt u een overzicht met behandelingen waarvoor u terecht kunt bij de podotherapeut. Kies een onderwerp voor meer informatie.

Video: behandeling bij de podotherapeut
Bezoek aan de podotherapeut

Video: behandeling bij de podotherapeut

In deze video ziet u het verhaal van Babet. Ze vertelt over haar ervaring in onze praktijk en hoe het bezoek precies verloopt. Zo weet u wat u kunt verwachten wanneer u een afspraak heeft bij één van onze behandelaars.

Kosten behandeling podotherapeut

Kosten behandeling podotherapeut

In veel worden behandelingen van de podotherapeut gedeeltelijk of volledig vergoed wanneer u aanvullend verzekerd bent. Raadpleeg ons vergoedingenoverzicht om te kijken welk deel van de kosten u vergoed krijgt. Podotherapie wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering en gaat dus niet ten koste van uw eigen risico. Onze tarieven vindt u hier.

Vergoedingen

Vind een podotherapeut bij u in de buurt

Anderen bekeken ook
 • Steunzolen

  Steunzolen zijn uitneembare zolen die u in uw schoenen plaatst. Ze vervangen het voetbed dat standaard in uw schoenen zit.

  Lees meer
 • Slippers Op Maat

  Een op maat gemaakte slipper, sandaal of huisschoen is de oplossing om altijd en overal uw zooltherapie voort te zetten.

  Lees meer
 • Orthese Tenen

  Een orthese wordt gebruikt om wrijving tussen de tenen of tussen de schoen en de tenen te verminderen of weg te nemen.

  Lees meer
 • Taping

  (Medical) Taping kan op veel verschillende manieren worden toegepast. De techniek wordt ook in de fysiotherapie veel gebruikt.

  Lees meer
 • Nagelbeugel

  Een nagelbeugel wordt vaak gebruikt om het ingroeien van de nagel tegen te gaan of te voorkomen.

  Lees meer
 • Wratten Behandelen

  De podotherapeut behandelt voetwratten met behulp van monochloorazijnzuur.

  Lees meer