slippers op maat

Slippers op maat

Slippers op maat

Bij Voetencentrum Wender kunt u ervoor kiezen om uw zooltherapie in een modieuze slipper of sandaal te laten verwerken. Zo hoeft u tijdens warme dagen geen dichte schoenen aan en kunt u tóch lopen op hetzelfde voetbed als uw steunzolen.

FITS Slippers op maat gemaakt

FITS: Slippers of Sandalen met uw Steunzool

Een op maat gemaakte slipper, sandaal of huisschoen is de oplossing om altijd en overal uw zooltherapie voort te zetten. Wij bieden in onze praktijken de slippers en sandalen van FITS aan. Dit merk biedt volledig op maat gemaakte sandalen en slippers, geschikt voor zowel binnen- als buitenshuis gebruik.

Vind een podotherapeut bij u in de buurt

Therapeutische Slipper aanmeten: hoe werkt dat?

Therapeutische Slipper aanmeten: hoe werkt dat?

De podotherapeuten van Voetencentrum Wender kunnen een op maat gemaakte slipper, sandaal of huisschoen voor u aanmeten. De podotherapeut maakt een digitale scan van uw voet. Op basis van deze scan ontwikkelt de podotherapeut een podotherapeutische steunzool die exact aansluit op uw voet. Dezelfde gegevens kan de podotherapeut gebruiken om uw therapie in een slipper of sandaal te verwerken. Het voetbed van de sandaal of slipper wordt dan exact gevormd zoals uw steunzolen. In de praktijk zoekt u een gewenste kleur, materiaal en model uit. De podotherapeut bestelt de slippers voor u, waarna u deze na enkele weken ophaalt bij uw podotherapeut.

Slippers bij voetklachten
Modellen
Slippers bij voetklachten

Modellen

FITS beschikt over een uitgebreid assortiment modellen voor zowel dames als heren. Ieder seizoen zijn er nieuwe kleuren en modellen beschikbaar, zodat u ze het hele jaar kunt dragen. In de lente en in de zomer lekker buiten, en in de herfst en winter thuis als in-huis sandaal of huisschoen.

Bekijk het modellenboek

Wat zijn de kosten van op maat gemaakte slippers?

Wat zijn de kosten van op maat gemaakte slippers?

Bekijk onze tarievenlijst om te zien wat de kosten zijn voor het aanmeten van op maat gemaakte slippers. In veel gevallen wordt podotherapie grotendeels vergoed wanneer u aanvullend verzekerd bent. Raadpleeg ons vergoedingenoverzicht om te kijken welk deel van de kosten u vergoed krijgt.

Bekijk vergoedingen

Wilt u een afspraak maken bij de podotherapeut?
Anderen bekeken ook
 • Steunzolen

  Steunzolen zijn uitneembare zolen die u in uw schoenen plaatst. Ze vervangen het voetbed dat standaard in uw schoenen zit.

  Lees meer
 • Wat is podotherapie

  Podotherapie is een (para)medisch vakgebied waarbinnen de focus ligt op het behandelen van lichamelijke klachten in de lager gelegen delen van het lichaam.

  Lees meer
 • Vergoedingen

  Bekijk hier of uw verzekeraar (een deel van) de kosten vergoedt.

  Lees meer
 • Voetproblemen bij diabetes

  Een podotherapeut speelt een belangrijke rol in de voetzorg voor mensen met diabetes. De ziekte kan zorgen voor veel lichamelijke problemen.

  Lees meer