Slippers op maat

Bij Voetencentrum Wender kunt u ervoor kiezen om uw zooltherapie in een modieuze slipper of sandaal te laten verwerken. Zo hoeft u tijdens warme dagen geen dichte schoenen aan en kunt u tóch lopen op hetzelfde voetbed als uw steunzolen.

Bekijk de volledige collectie

Altijd een stap verder.

FITS: Slippers of Sandalen met uw Steunzool

Een op maat gemaakte slipper, sandaal of huisschoen is de oplossing om altijd en overal uw zooltherapie voort te zetten. Wij bieden in onze praktijken de slippers en sandalen van FITS aan. Dit merk biedt volledig op maat gemaakte sandalen en slippers, geschikt voor zowel binnen- als buitenshuis gebruik.

Vind een podotherapeut bij u in de buurt

Therapeutische Slipper aanmeten: hoe werkt dat?

De podotherapeuten van Voetencentrum Wender kunnen een op maat gemaakte slipper, sandaal of huisschoen voor u aanmeten. De podotherapeut maakt een digitale scan van uw voet. Op basis van deze scan ontwikkelt de podotherapeut een podotherapeutische steunzool die exact aansluit op uw voet. Dezelfde gegevens kan de podotherapeut gebruiken om uw therapie in een slipper of sandaal te verwerken. Het voetbed van de sandaal of slipper wordt dan exact gevormd zoals uw steunzolen. In de praktijk zoekt u een gewenste kleur, materiaal en model uit. De podotherapeut bestelt de slippers voor u, waarna u deze na enkele weken ophaalt bij uw podotherapeut.

Modellen

FITS beschikt over een uitgebreid assortiment modellen voor zowel dames als heren. Ieder seizoen zijn er nieuwe kleuren en modellen beschikbaar, zodat u ze het hele jaar kunt dragen. In de lente en in de zomer lekker buiten, en in de herfst en winter thuis als in-huis sandaal of huisschoen.

Bekijk de volledige collectie

Slippers op maat aanmeten

Wat zijn de kosten van op maat gemaakte slippers?

Bekijk onze tarievenlijst om te zien wat de kosten zijn voor het aanmeten van op maat gemaakte slippers. In veel gevallen wordt podotherapie grotendeels vergoed wanneer u aanvullend verzekerd bent. Raadpleeg ons vergoedingenoverzicht om te kijken welk deel van de kosten u vergoed krijgt.

Bekijk het vergoedingenoverzicht

Wilt u slippers laten aanmeten?

Anderen bekeken ook:

Wij zijn aangesloten bij: