Blog

 • Janine blog header

  Het verhaal van Janine

  Janine is podotherapeut in de regio Rotterdam. Ze vertelt meer over het familiaire gevoel binnen de organisatie en het verschil tussen werken in Suriname en Nederland.
  Lees meer
 • Voetencentrum Wender klachtenwijzer

  Video’s over voetklachten in een nieuw jasje

  Video’s over voetklachten nu interessant voor iedereen! In het nieuwe format combineren wij medische informatie met de factor 'plezier'. Zo worden ook video's over voetklachten interessant, een video van kwaliteit waar iedereen graag naar wil kijken.
  Lees meer
 • Penders Voetzorg en OIM Voetzorg

  Doorstart Penders Voetzorg en OIM Voetzorg

  Een doorstart is gerealiseerd. Penders Voetzorg en OIM Voetzorg blijven bestaan en treden toe tot de Scharenborg Groep.
  Lees meer
 • Samen een stap verder

  Samen een stap verder

  We zijn verheugd om bekend te maken dat Hallux/Schoenexperts vanaf heden onderdeel vormt van de bedrijvengroep Scharenborg, waar ook wij als Voetencentrum Wender samen met partners onderdeel van zijn.
  Lees meer
 • Impressie pedicurewebinar Wender

  Pedicurecongres Knap Staaltje Orthopedie – Een groot succes!

  Jaarlijks organiseren wij verschillende kennisevenementen, waaronder een webinar voor pedicures. Dit jaar stond het onderwerp ‘Knap Staaltje Orthopedie’ op het programma. Met een gemiddelde beoordeling van 8.7 en ruim 900 aanmeldingen kijken we terug op een zeer geslaagde editie.
  Lees meer
 • Behandeling zere voeten wintersport Podotherapeut

  Wintersportspreekuur bij de Podotherapeut

  Voetklachten bij de wintersport? Maak kennis met ons Wintersportspreekuur! We hebben een passie voor wintersport en willen graag wat betekenen voor mensen die er niet optimaal van kunnen genieten.
  Lees meer
 • Wanneer is het tijd voor nieuwe hardloopschoenen?

  Is het lang geleden dat u nieuwe hardloopschoenen heeft gekocht? Dan is het slim om een nieuw paar aan te schaffen. We leggen graag uit wanneer, en waarom.
  Lees meer

Wilt u een afspraak maken?

Wij zijn aangesloten bij: