FBK Sportmedisch Symposium

Op donderdag 3 juni 2021 hebben wij, in samenwerking met onder andere FBK Games, het FBK Sportmedisch Symposium over onderbeenklachten mogen organiseren. Met een publiek van om en nabij 300 deelnemers kijken we terug op een geslaagd event. Wilt u het symposium terugkijken? Klik dan op onderstaande button.
Kijk het symposium terug

Altijd een stap verder.

Inhoud

Gedurende de avond hebben vier sprekers een presentatie gehouden over onderbeenklachten, waarbij vooral MTSS en het compartimentsyndroom een grote rol speelden. Het webinar was kosteloos te volgen voor onder andere fysiotherapeuten, podotherapeuten en huisartsen. We hebben het symposium georganiseerd in samenwerking met FBK Games, ZGT, Chirco en Kievit Sport.

Wilt u een afspraak maken?

Sprekers

Sportarts prof. dr. W.O. Zimmermann
Sportarts prof. dr. W.O. Zimmermann heeft de kijker geïnformeerd over de nieuwste inzichten in oorzaak, gevolg en behandeling van onderbeenklachten.

Traumachirurg Wouter ten Cate
Vanuit het ZGT sloot traumachirurg Wouter ten Cate zich bij ons aan tijdens het symposium. Hij gaf een interactieve presentatie waarin operatieve behandeltechnieken bij onderbeenklachten werden gedemonstreerd.

Sportpodotherapeut Mark Schreurs
Onze eigen sportpodotherapeut Mark heeft verteld over de invloed van afwijkende biomechanica en een afwijkende looptechniek op de ontwikkeling van onderbeenklachten.

Topatleet Douwe Amels en fysiotherapeut Peter Eemers
Samen met zijn fysiotherapeut Peter Eemers heeft hoogspringer Douwe Amels vertelt over zijn ervaring met onderbeenklachten en de manier waarop hij het behandeltraject heeft ervaren.

Terugkijken

Heeft u het symposium gemist? Klik op de link hieronder om het symposium terug te kijken. Houd onze website en social media kanalen in de gaten voor symposia en webinars in de toekomst.

Kijk het symposium terug
FBK Symposium

Wij zijn aangesloten bij: