Het verhaal van Alexandre

Alexandre heeft een bijzonder verhaal. Hij reisde de wereld over, terwijl zijn veilige haven Voetencentrum Wender bleef. “Dat ik die persoonlijke groei mag meemaken op een ander gebied dan op professioneel gebied en dat daar ruimte voor is, is heel fijn”, vertelt hij.

Altijd een stap verder.

“Je hebt een hecht gevoel, het is een soort vriendengroep.”

“Ik ben Alexandre en ik werk als podotherapeut, inmiddels al bijna 10 jaar. Ik ben, toen ik bijna was afgestudeerd, best wat praktijken afgegaan om een beetje te kijken wat er bij mij past. Toen ben ik bij Voetencentrum Wender gekomen omdat het een jong team is, dat sprak me aan. Je hebt een hecht gevoel, het is een soort vriendengroep. Elk jaar op wintersport, iedereen is lekker sportief, dus ik dacht dat ik daar wel tussen zou passen.”

“Dit is echt belangrijk voor mij, dit wil ik wel echt doen.”

“Het is altijd een droom geweest om te gaan reizen. Mijn ouders hebben ook altijd gereisd, die komen uit verschillende hoeken van de wereld. Maar dan rol je het werkend leven in en heb je eigenlijk niet meer zoveel tijd om dat te doen, er zijn dan andere prioriteiten.

Na een paar jaar werken bij Voetencentrum Wender begon het te kriebelen: “Ik had zoiets van: dit is echt belangrijk voor mij, dit wil ik wel echt doen. Toen ben ik vertrokken, de eerste keer ben ik een maand of 9 weggebleven.”

“Ik kreeg toen het vertrouwen en begrip.”

“Ik zeg het al, de eerste keer, want het is niet bij één keer gebleven. Ik ben daarna een paar keer weggeweest. Ik kreeg toen het vertrouwen en begrip: ‘je gaat weg, dit heeft Alex nodig, we laten de deur openstaan en als hij terug wil komen dan kan dat. Dat ik die persoonlijke groei mag meemaken op een ander gebied dan op professioneel gebied en dat daar ruimte voor is, is heel fijn.”

Iets voor jou?

Lijkt het je wat om bij ons aan de slag te gaan als podotherapeut of ben je geïnteresseerd in een andere functie binnen Voetencentrum Wender? Laat dan even een bericht achter, ook als je twijfelt! We maken graag kennis met je en beantwoorden graag je vragen.

Stuur ons een bericht Bekijk alle vacatures

Anderen bekeken ook

 • Podotherapie Studeren

  Opleiding Podotherapie

  Weet je niet zeker of podotherapie iets voor jou is? Hier vertellen we je meer over het mooie vak.
  Lees meer
 • Vacature podotherapeut Leiden

  Iedere dag een feestje

  Bij ons focus je op datgene wat jij echt leuk vindt. We hopen dat jij ook bij ons team komt!
  Lees meer
 • Vacature Podotherapeut Utrecht

  Bekijk onze vacatures

  Op zoek naar een uitdagende baan of stage? Bekijk onze beschikbare vacatures en stageplekken
  Lees meer
 • sportlab analyse helvoirt

  Qualisys bewegingsanalyse Helvoirt

  De camera’s registreren 300 frames per seconde. Het systeem is voor behandelaars van onschatbare waarde.
  Lees meer

Wij zijn aangesloten bij: