Het verhaal van Janine

Janine is podotherapeut in de regio Rotterdam. Ze vertelt meer over het familiaire gevoel binnen de organisatie en het verschil tussen werken in Suriname en Nederland.

Altijd een stap verder.

“Een positief punt van werken bij Voetencentrum Wender vind ik het familiaire gevoel.”

Ik ben Janine, podotherapeut bij Voetencentrum Wender en werk in de regio Rotterdam. Ik ben begonnen met een opleiding geneeskunde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen, maar kwam er in het eerste jaar achter dat ik meer praktisch ingesteld ben. Mijn moeder gaf me de tip om eens te kijken of podotherapie wat voor mij was. Ik heb een podotherapeut in Nijmegen benaderd om een keer mee te lopen en vond het een super leuk vak. Toen dacht ik: dit is wat ik ga doen!

In 2013 zou ik starten met werken bij Voetencentrum Wender. Toch heb ik er eerst voor gekozen om aan de slag te gaan als podotherapeut in Suriname. Het verschil tussen Suriname en Nederland is voornamelijk het samenwerken. In Suriname werk je vaak in je eentje en in Nederland werk je samen met je collega’s. Daarnaast is in Nederland het multidisciplinaire gevoel meer aanwezig dan in Suriname. Later ben ik daarom toch weer bij Voetencentrum Wender terecht gekomen. Je krijgt hier een familiair gevoel en dat vind ik echt positief.” 

“Voetencentrum Wender is waar je moet zijn voor diversiteit, oplossend denken en een hele familie die achter je staat.”

“Het leukste aan werken bij Voetencentrum Wender is dat je elke dag op een andere locatie aan het werk bent. Het is onbeschrijfelijk hoe sterk de onderlinge banden zijn. Collega’s staan je bij alles bij, super eigenlijk!

Ik zou zeggen kom gewoon bij Voetencentrum Wender, want dat is waar je moet zijn voor diversiteit, oplossend denken en een hele familie die achter je staat.”

Iets voor jou?

Lijkt het je wat om bij ons aan de slag te gaan als podotherapeut of ben je geïnteresseerd in een andere functie binnen Voetencentrum Wender? Laat dan even een bericht achter, ook als je twijfelt! We maken graag kennis met je en beantwoorden graag je vragen.

Stuur ons een bericht Bekijk alle vacatures
Podotherapeut Janine

Anderen bekeken ook

 • Podotherapie Studeren

  Opleiding Podotherapie

  Weet je niet zeker of podotherapie iets voor jou is? Hier vertellen we je meer over het mooie vak.
  Lees meer
 • Vacature podotherapeut Leiden

  Iedere dag een feestje

  Bij ons focus je op datgene wat jij echt leuk vindt. We hopen dat jij ook bij ons team komt!
  Lees meer
 • Vacature Podotherapeut Utrecht

  Bekijk onze vacatures

  Op zoek naar een uitdagende baan of stage? Bekijk onze beschikbare vacatures en stageplekken
  Lees meer
 • sportlab analyse helvoirt

  Qualisys bewegingsanalyse Helvoirt

  De camera’s registreren 300 frames per seconde. Het systeem is voor behandelaars van onschatbare waarde.
  Lees meer

Wij zijn aangesloten bij: