Het verhaal van Laura

Laura is podotherapeut en regioleider in de regio Leiden. Met trots vertelt ze hoe ze bij ons het realiseren van haar ambities combineert met een flinke dosis gezelligheid.

Altijd een stap verder.

“Ik ben blij dat ik in zo’n team kan werken. Dat vind ik écht heel leuk.”

“Ik ben Laura, podotherapeut bij Voetencentrum Wender en ik werk in Leiden en Den Haag. Ik wilde altijd al graag wat met mensen doen, ik wist alleen niet zo goed wat. Via een vriendin van mij kwam ik in aanraking met podotherapie. Ik heb toen een keer meegelopen met een podotherapeut en ben toen via mijn stage bij Voetencentrum Wender terecht gekomen. Ik vind het werk als podotherapeut echt heel leuk. Het is veel met je handen doen, veel communicatiewerk en veel met mensen werken. En dat vind ik vooral heel leuk om te doen.

“Ik wilde altijd al graag wat met mensen doen, ik wist alleen niet zo goed wat.”

“Ik werk in het LUMC, op de poli Heelkunde. Daar werken we samen in een team met de revalidatiearts, vaatchirurg en wondverpleegkundige, de orthopedisch schoenmaker en dus de podotherapeut. We werken daar in een kleine setting waar we multidisciplinair kunnen handelen. Op dat moment staat de patiënt centraal en kunnen we via die manier snelle en kwalitatieve zorg bieden voor de patiënt.

Ik vind Voetencentrum Wender een super leuk bedrijf, omdat er eigenlijk heel veel verschillende mensen werken. Met allemaal verschillende ambities en verschillende doelstellingen. Na werktijd maken we ook heel veel tijd voor elkaar en doen we samen leuke dingen. De sfeer, de gezelligheid, de leuke borrels, maar ook de verdieping en het delen van kennis; die combinatie vind ik heel fijn werken.

Ik ben echt heel blij dat ik in zo’n team kan werken. Dat vind ik écht leuk.”

Iets voor jou?

Lijkt het je wat om bij ons aan de slag te gaan als podotherapeut of ben je geïnteresseerd in een andere functie binnen Voetencentrum Wender? Laat dan even een bericht achter, ook als je twijfelt! We maken graag kennis met je en beantwoorden graag je vragen.

Stuur ons een bericht Bekijk alle vacatures
Vacature podotherapeut in Leiden behandelkamer

Anderen bekeken ook

 • Podotherapie Studeren

  Opleiding Podotherapie

  Weet je niet zeker of podotherapie iets voor jou is? Hier vertellen we je meer over het mooie vak.
  Lees meer
 • Vacature podotherapeut Leiden

  Iedere dag een feestje

  Bij ons focus je op datgene wat jij echt leuk vindt. We hopen dat jij ook bij ons team komt!
  Lees meer
 • Vacature Podotherapeut Utrecht

  Bekijk onze vacatures

  Op zoek naar een uitdagende baan of stage? Bekijk onze beschikbare vacatures en stageplekken
  Lees meer
 • sportlab analyse helvoirt

  Qualisys bewegingsanalyse Helvoirt

  De camera’s registreren 300 frames per seconde. Het systeem is voor behandelaars van onschatbare waarde.
  Lees meer

Wij zijn aangesloten bij: