Het verhaal van Robbert

Robbert is podotherapeut in de regio Rotterdam. Hij is enthousiast over de mogelijkheden die hij krijgt om zich te ontwikkelen op het gebied van sport.

Altijd een stap verder.

“Ik weet zeker dat er naar je geluisterd wordt, om voor jou een werkdag te creëren waarbij je iedere dag doet wat je leuk vindt.”

“Ik ben Robbert, podotherapeut bij Voetencentrum Wender en ik werk in Rotterdam. Het leukste aan mijn werk vind ik het werken met mensen. Iedere dag zie je mensen op het spreekuur komen die allemaal een ander verhaal met zich meebrengen. En iedere keer is het aan jou om ervoor te zorgen dat die mensen hun verhaal gehoord krijgen. Samen met die mensen ga je op zoek naar een oplossing voor het probleem dat ze meenemen.”

“Ik zou echt willen zeggen: mocht je twijfelen, kom een keer bij ons langs.”

“Momenteel ben ik bezig met een inwerktraject, waarbij ik meekijk met een aantal collega’s die sportpodotherapeut zijn. Zo krijg ik de kans om mij ook op dat gebied te ontwikkelen. Ik vind het geweldig dat Voetencentrum Wender daarin meedenkt. Ze kijken in mijn geval wat er intern mogelijk is bij collega’s die al ervaring hebben en hoe we van elkaar kunnen leren. En dat zie ik als een groot voordeel van een grote organisatie als Voetencentrum Wender.

Ik zou echt willen zeggen: mocht je twijfelen, kom een keer bij ons langs, stuur een berichtje. Ik weet zeker dat er naar je geluisterd wordt en dat er wordt meegedacht in een oplossing, om voor jou een werkdag te creëren waarbij je iedere dag doet wat je leuk vindt. Een dag waarop je veel met mensen te maken krijgt en die gevarieerd is, zodat je uiteindelijk de podotherapeut kunt worden die je graag wilt zijn.”

Iets voor jou?

Lijkt het je wat om bij ons aan de slag te gaan als podotherapeut of ben je geïnteresseerd in een andere functie binnen Voetencentrum Wender? Laat dan even een bericht achter, ook als je twijfelt! We maken graag kennis met je en beantwoorden graag je vragen.

Stuur ons een bericht Bekijk alle vacatures
Vacature podotherapeut in Rotterdam

Anderen bekeken ook

 • Podotherapie Studeren

  Opleiding Podotherapie

  Weet je niet zeker of podotherapie iets voor jou is? Hier vertellen we je meer over het mooie vak.
  Lees meer
 • Vacature podotherapeut Leiden

  Iedere dag een feestje

  Bij ons focus je op datgene wat jij echt leuk vindt. We hopen dat jij ook bij ons team komt!
  Lees meer
 • Vacature Podotherapeut Utrecht

  Bekijk onze vacatures

  Op zoek naar een uitdagende baan of stage? Bekijk onze beschikbare vacatures en stageplekken
  Lees meer
 • sportlab analyse helvoirt

  Qualisys bewegingsanalyse Helvoirt

  De camera’s registreren 300 frames per seconde. Het systeem is voor behandelaars van onschatbare waarde.
  Lees meer

Wij zijn aangesloten bij: