Jaarverslag 2019

Wij zijn trots dat we ons Jaarverslag 2019 met u kunnen delen. We geven u inzicht in de afgeronde projecten van 2019 en blikken vooruit naar 2020. We wensen u veel plezier bij het lezen van dit Jaarverslag.

Bekijk het Jaarverslag 2019 hier.

Het Jaarverslag werd afgerond voor het uitbreken van de corona-crisis. De beschreven vooruitzichten voor 2020 houden daarom geen rekening met de gevolgen. Vanzelfsprekend hebben wij ons beleid hier wel op aangepast.

Jaarverslag 2019

Aandacht voor onze patiënten

Aandacht voor onze patiënten is de belangrijkste kernwaarde van onze organisatie. In 2019 hebben wij ons hiervoor opnieuw ingezet. Zo hebben we het behandeltraject verbeterd en inzichtelijk gemaakt met behulp van de iPad 3D scan, we openden de aanbouw van ons hoofdkantoor De Kievit in Hengelo en hebben sporters vanaf nu toegang tot het Qualisys bewegingsanalysesysteem.

3D scan

Hoogtepunten

In 2019 hebben we een aantal mooie hoogtepunten gehad. Zo hebben we dit jaar het heft volledig in eigen hand genomen door ons jaarlijkse pedicurecongres dit jaar bij ons eigen Medisch Centrum de Kievit in Hengelo te organiseren. Daarnaast hebben we een VR Experience gelanceerd op de open dag van Saxion en zijn we gestart met het aanbieden van interne trainingen om medewerkers hun eigen kennis en ervaringen over te brengen op hun collega’s.

Toekomst

We blikken vooruit naar het komende jaar, waarin we onder andere meer mogelijkheden van Virtual Reality gaan verkennen en nog meer trainingen gaan aanbieden.

We wensen u veel plezier bij het lezen van ons Jaarverslag 2019!

Wij zijn aangesloten bij: