Voetencentrum Wender nu ook in Hilversum!

De podotherapeut van Voetencentrum Wender bevindt zich sinds 4 november 2020 ook in Hilversum, in Gezondheidscentrum Kerkelanden. Podotherapeut Raoul zet zich met plezier in om Hilversum en omstreken weer te laten lopen als een Kievit. Ook inwoners van de plaatsen rondom Hilversum, zoals Baarn, Laren en Bussum, kunnen terecht bij de podotherapeut in Hilversum.

Altijd een stap verder.

Locatiegegevens

De nieuwe podotherapiepraktijk in Hilversum bevindt zich in Gezondheidscentrum Kerkelanden, aan de Kerkelandenlaan 3. Dit centrum leent zich uitstekend voor een podotherapiepraktijk, omdat er al disciplines zoals de fysiotherapeut, chiropractor en huisartsen aanwezig zijn. De onderlinge samenwerking wordt daardoor versterkt en dit komt ten goede aan de behandeling. 

“Het is mooi om te zien dat we iemand binnen enkele weken weer comfortabel kunnen laten bewegen in het dagelijks leven. Staan en lopen worden dan weer iets waarbij je niet hoeft na te denken. Mijn doel is om Hilversum dit ook te laten ervaren, aldus Raoul. 

Hilversum Kerkelanden

Gratis voetscan in Hilversum

Om u vrijblijvend kennis te laten maken met de podotherapeut in Hilversum kunt u gedurende de eerste 4 weken een afspraak maken voor een gratis voetscan. U geeft aan welke klachten u ervaart. De podotherapeut neemt dan de tijd om uw klachten te onderzoeken en bespreekt een mogelijke behandeling.

Bekijk de locatie

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Raoul vertelt: “Ik zie veel mensen in de praktijk die eerder niet wisten van het bestaan van podotherapie. Vaak lopen ze al een lange tijd rond met vervelende klachten, zoals een stekende pijn onder de voet of een doof gevoel in de tenen of voet. En dat terwijl het helemaal niet nodig is, want veel van deze klachten kunnen wij als podotherapeut goed behandelen.”

Wij zijn aangesloten bij: