Overname Podotherapie Almere

Per 1 juli 2021 is Judith Damen van Podotherapie Almere in dienst getreden bij Voetencentrum Wender. Hierbij is een deel van de praktijken van Podotherapie Almere overgedragen aan Voetencentrum Wender. Het gaat om de locaties aan de Amstelveenstraat 8 in Almere Stad, in Gezondheidscentrum De Notekraker en in het diabetes voetenteam in het Flevo Ziekenhuis. Hieronder leest u wat deze gedeeltelijke overname betekent.

Logo VCW svgLogo Podotherapie Almere svg

Altijd een stap verder.

Vertrouwd gezicht

Na vele jaren als zelfstandig podotherapeut voor Podotherapie Almere gewerkt te hebben, heeft Judith Damen besloten om in dienst te treden als podotherapeut bij Voetencentrum Wender. Annelies Wouters blijft werkzaam bij Podotherapie Almere Haven. Wanneer u een afspraak maakt bij een van de locaties in Almere zult u dus, zoals vertrouwd, door Judith worden behandeld.

Overname Podotherapie Almere

Judith vertelt

“Toen ik in 1992 afstudeerde als podotherapeut was ik vastbesloten een mooie, grote en fulltime praktijk op te zetten. Die droom heb ik helemaal waargemaakt. Ik werkte met veel passie om alle pijnlijke voeten van Almere te verhelpen. Hierbij kwam, naast de zorg voor patiënten, ook de nodige administratie om de hoek kijken. Net als veel zorgverleners met mij werd deze last mij in de laatste jaren helaas te veel.”

“Al snel werd mij duidelijk dat ik vooral zorg wilde leveren en om dat te kunnen doen moest ik mijn zelfstandigheid opgeven. Na een zoektocht van 1,5 jaar ben ik uitgekomen bij Voetencentrum Wender. Hier krijg ik de ruimte om mij volledig te richten op de zorg voor de mensen en worden alle randzaken van mij overgenomen. Ik heb er alle vertrouwen in dat ik snel mijn draai heb gevonden. Ik hoop u spoedig weer te ontmoeten.”

Praktijklocaties

Voetencentrum Wender neemt de werkzaamheden van Podotherapie Almere over op de volgende locaties:

Naast de overgenomen locaties van Podotherapie Almere vindt u Voetencentrum Wender ook nog op onze bestaande locatie in Gezondheidscentrum Noorderdok: Almere Noorderdok. Voor de oplossing van uw voetgerelateerde klachten kunt u terecht bij een van onze praktijklocaties voor podotherapie in Almere.

Wilt u een afspraak maken?

Wij zijn aangesloten bij: