Video’s over voetklachten in een nieuw jasje, nu interessant voor iedereen!

Als organisatie zijn wij altijd bezig met ontwikkeling, zo ook op het gebied van content. Na de realisatie van de klachtenwijzer is het nu tijd voor een nieuw format voor onze video’s. In samenwerking met onze podotherapeuten hebben we een aantal veelvoorkomende voetklachten uitgelicht in een geheel nieuw format. De video’s zijn nu ook voor u interessant om naar te kijken.

Altijd een stap verder.

Content in ontwikkeling

In de loop der jaren is er op het gebied van content veel ontwikkeling geweest, zo ook op het gebied van video. Wij zijn kritisch gaan kijken naar onze eigen video’s en denken dat het veel beter kan. Geen video’s waarop de klacht statisch en formeel wordt uitgelegd. Het moet een video van kwaliteit zijn waar iedereen graag naar wil kijken. Het blijft lastig om een video over voetklachten, met inhoudelijk veel medisch informatie, met de factor ‘plezier’ te combineren. Maar wij denken met dit nieuwe format video’s van kwaliteit te kunnen leveren, die interessant zijn om naar te kijken.

Het nieuwe format

Het nieuwe format laat de video tot leven komen. Er wordt niet alleen inhoudelijk informatie gegeven, maar doormiddel van visuals wordt het leefbaar. Babet is de presentatrice van de video’s en legt het kort uit: “op een laagdrempelige manier wordt in de video een voetklacht uitgelegd. Ik introduceer het onderwerp en tussendoor geef ik een samenvatting van de informatie. Een collega beantwoordt inhoudelijk de vragen over de voetklacht. Het laat u op een leuke manier zien wat de klacht inhoudt en welke behandeling mogelijk is.”

Veelvoorkomende klachten

Sommige klachten komen vaker voor dan anderen. Toch weten mensen niet altijd wat de klachten zijn en wat ze eraan kunnen doen. Daarom hebben wij ervoor gekozen om enkele veelvoorkomende klachten als: likdoorn, hielspoor, artrose knie, hallux valgus, shin splints en een ingegroeide teennagel extra aandacht te geven. Na het kijken van de video weet u precies wat het is en welke behandelingen mogelijk zijn.

Benieuwd naar de video’s? Houd onze socials in de gaten de eerste video over shin splints komt al snel online.

Anderen bekeken ook: