Voetencentrum Wender nu ook in Eindhoven!

De podotherapeut van Voetencentrum Wender bevindt zich sinds 1 januari ook in Eindhoven, bij de Basic-Fit in het Philips Stadion. Onze podotherapeut Xiao Dan staat met veel plezier klaar om de inwoners van Eindhoven en omstreken weer klachtenvrij te laten lopen.

Altijd een stap verder.

Gratis voetscan

Onze nieuwe locatie bevindt zich in het Philips Stadion aan het Stadionplein 2. Omdat Voetencentrum Wender nieuw is in Eindhoven kunt u tot 1 april een afspraak maken voor een gratis voetscan. Hierdoor kunt u vrijblijvend kennis maken met onze podotherapeut. U geeft aan onze podotherapeut door welke klachten u ervaart. Deze neemt dan de tijd om u klachten te onderzoeken en bespreekt een mogelijke behandeling.

Plan een gratis voetscan
Podotherapeut Eindhoven

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Waarom naar de podotherapeut?

Xiao Dan vertelt: “Podotherapie is voor iedereen die klachten heeft in de lagere gelegen delen van het lichaam, zoals een stekende pijn onder de voet of een doof gevoel in de tenen of voet. Er zijn veel mensen die niet weten dat ze met deze klachten terecht kunnen bij een podotherapeut en dus blijven doorlopen met klachten. En dat terwijl het helemaal niet nodig is, want veel van deze klachten kunnen wij als podotherapeut goed behandelen.”

Bekijk onze klachtenwijzer
Vacature podotherapeut in Leiden behandelkamer

Anderen bekeken ook:

 • sportlab analyse helvoirt

  Nieuw Sportlab in Helvoirt

  Onlangs hebben wij binnen Gezondheidscentrum Helvoirt een praktijk locatie geopend.
  Lees meer
 • Tenenlopen bij kinderen

  Tenenlopen bij kinderen

  Merkt u op dat uw kind vaak op zijn/haar tenen loopt?
  Lees meer
 • Zwarte slippers

  Slippers in de zomer: verstandig?

  Met het warme weer is het heerlijk om op slippers te lopen, maar hoe blij zijn uw voeten hier mee?
  Lees meer
 • Trotse partner van Heracles Almelo

  Al jarenlang hecht Heracles Almelo veel waarde aan de kwaliteit van bewegen.
  Lees meer

Wij zijn aangesloten bij: