Voetencentrum Wender nu ook in Hilversum

Per 4 november 2020 zijn wij ook te vinden in Hilversum. Podotherapeut Raoul zet zich met plezier in om Hilversum weer te laten lopen als een Kievit.

Altijd een stap verder.

Nieuwe locatie in Hilversum

Podotherapeut Raoul vertelt: “Ik zie veel mensen in de praktijk die eerder niet wisten van het bestaan van podotherapie. Vaak lopen ze al een lange tijd rond met vervelende klachten, zoals een stekende pijn onder de voet of een doof gevoel in de tenen of voet. En dat terwijl het helemaal niet nodig is, want veel van deze klachten kunnen wij als podotherapeut goed behandelen.”

Wilt u een afspraak maken?

Gezondheidscentrum Kerkelanden

De nieuwe podotherapiepraktijk bevindt zich in Gezondheidscentrum Kerkelanden, aan de Kerkelandenlaan 3. Dit centrum leent zich uitstekend voor een podotherapiepraktijk, omdat er al disciplines zoals de fysiotherapeut, chiropractor en huisartsen aanwezig zijn. De onderlinge samenwerking wordt daardoor versterkt en dit komt ten goede aan de behandeling.

“Het is mooi om te zien dat we iemand binnen enkele weken weer comfortabel kunnen laten bewegen in het dagelijks leven. Staan en lopen worden dan weer iets waarbij je niet hoeft na te denken. Mijn doel is om Hilversum dit ook te laten ervaren,” aldus Raoul.

Kennismaken met podotherapie in Hilversum

Tijdens de openingsmaand is het mogelijk om een afspraak te maken voor een gratis voetscan. Zo kunt u kennismaken met Voetencentrum Wender. Bij de voetscan geeft u aan welke klachten u heeft. De podotherapeut neemt dan de tijd om uw klachten te onderzoeken. Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor de gratis voetscan.

Bekijk onze vestiging in Hilversum

Wij zijn aangesloten bij: