Webinar DVN en HagaZiekenhuis: Voetproblemen bij Diabetes

Bij diabetes kunnen problemen ontstaan met de voeten. Op maandag 17 januari 2022 van 20:00 tot 21:00 uur nemen Diabetesvereniging Nederland (DVN) en het voetenteam van het HagaZiekenhuis u mee in de wereld van voetproblematiek bij diabetes mellitus en de mogelijke behandelingen.

Altijd een stap verder.

Sprekers

Vanuit het HagaZiekenhuis brengen Dr. Hans van Overhagen, interventieradioloog, en dr. Hugo Veger, vaatchirurg, u op de hoogte van de diabetische voetenpolikliniek en minimaal invasieve behandelingen. Tijdens het webinar is er ruimte om vragen te stellen. Kortom, een webinar vol boeiende info dat u niet wilt missen!

Aanmelden

Deelname is gratis. U kunt zich aanmelden op de website van de Diabetesvereniging Nederland, klik op de button hieronder om naar de website te gaan.
Aanmelden

Herken zelf voetproblemen

Voetproblematiek bij mensen met diabetes kan uiteenlopen van (veel) eelt, een dunne huid, gevoelloosheid en pijn tot het veranderen van de voetvorm en het ontstaan van voetwonden. Wilt u zelf actie kunnen ondernemen om voetproblemen te herkennen, indien nodig de juiste behandeling of behandelingen te kunnen bespreken, en waar mogelijk voetproblemen te voorkomen? Meld u dan aan voor het webinar van DVN en het HagaZiekenhuis over voetproblematiek bij diabetes.

Wij zijn aangesloten bij: