Webinar DVN: Voeten en Zelfzorg

Bij diabetes kunnen problemen ontstaan met de voeten, dit wilt u natuurlijk graag voorkomen. Op woensdag 16 maart 2022 van 20:00 tot 21:00 uur neemt Diabetesvereniging Nederland (DVN) u mee in de wereld van voetverzorging bij diabetes, preventie van voetproblemen en welke behandelaars daarbij kunnen helpen.

Altijd een stap verder.

Sprekers

Tijdens het webinar zal diabetespodotherapeut Tim van Dun en een medisch pedicure u op de hoogte brengen van voetverzorging en de mogelijke rol van de diabetespodotherapeut en de medisch pedicure. Tijdens het webinar is er ruimte om vragen te stellen. Kortom, een webinar vol boeiende info dat u niet wilt missen!

Herken zelf voetproblemen

Voetproblematiek bij mensen met diabetes kan uiteenlopen van (veel) eelt, een dunne huid, gevoelloosheid en pijn tot het veranderen van de voetvorm en het ontstaan van voetwonden. Wilt u zelf actie kunnen ondernemen om voetproblemen te herkennen, indien nodig de juiste behandeling of behandelingen te kunnen bespreken, en waar mogelijk voetproblemen te voorkomen? Meld u dan aan voor het webinar van DVN over voetproblematiek bij diabetes.

Aanmelden

Deelname is gratis. U kunt zich aanmelden op de website van de Diabetesvereniging Nederland, klik op de button hieronder om naar de website te gaan.

Aanmelden

Anderen bekeken ook:

 • Tim in Tanzania

  Tim in Tanzania

  Van 2 tot 12 maart is diabetespodotherapeut Tim in Tanzania. Lees hier meer over Tim zijn avontuur.
  Lees meer
 • sportlab analyse helvoirt

  Nieuw Sportlab in Helvoirt

  Onlangs hebben wij binnen Gezondheidscentrum Helvoirt een nieuw sportlab geopend.
  Lees meer
 • Tenenlopen bij kinderen

  Tenenlopen bij kinderen

  Merkt u op dat uw kind vaak op zijn/haar tenen loopt?
  Lees meer
 • Zwarte slippers

  Slippers in de zomer: verstandig?

  Met het warme weer is het heerlijk om op slippers te lopen, maar hoe blij zijn uw voeten hier mee?
  Lees meer

Wij zijn aangesloten bij: