WeLearn: specialiseren op jouw moment

Met gepaste trots hebben we ons eigen e-learning platform gelanceerd: WeLearn. Het is dé plek waar de inhoudelijke kennis in onze praktijk gedeeld wordt. Binnen onze organisatie spelen persoonlijke ontwikkeling, specialisatie en verdieping een belangrijke rol. Niet voor niets is ‘Gespecialiseerd’ onderdeel van onze kernwaarden. Iedereen moet wat ons betreft altijd de mogelijkheid hebben om zichzelf te verdiepen in een onderwerp dat hij of zij leuk vindt. Zo word je niet alleen een steeds betere zorgverlener, maar houd je je werk ook leuk en uitdagend.

Altijd een stap verder.

Trainingen zijn menselijk, persoonlijk én leuk

Binnen onze praktijk werken veel getalenteerde en ervaren mensen die specifieke kennis hebben over bijvoorbeeld sport, diabetes, reuma, orthopedie of kinderen. We hebben samen met die mensen onze eigen trainingsmodules opgezet. In sommige trainingsmodules zijn ook toevoegingen gedaan vanuit ons netwerk van medisch specialisten.

Met WeLearn is kennis digitaal beschikbaar. Daarmee wordt het mogelijk om op ieder gewenst moment de training te volgen en blijft het ook voor altijd bewaard. Zo willen we specialisatie en verdieping voor iedereen mogelijk maken, ook in de toekomst.

De trainingen zijn een combinatie van ervaringen en casuïstieken uit de praktijk en theorie met wetenschappelijke onderbouwing. De gebruikte bronnen zijn gemakkelijk terug te vinden, bijvoorbeeld voor je eigen onderzoek of naslagwerk. We hebben een balans gemaakt van theorie die wordt afgewisseld met videomateriaal, waarbij collega’s op een laagdrempelige manier kennis delen. Dat maakt de trainingen menselijk, persoonlijk én leuk om te volgen. Onze trainingen worden ook geaccrediteerd. Na het afronden van een volledige training ontvang je als deelnemer een certificaat om toe te voegen aan je portfolio.

“Met WeLearn is iedere werknemer up-to-date met de nieuwste behandeltechnieken en theorie.”

Bas Meijer, directeur zorg van Voetencentrum Wender vertelt: “WeLearn past goed bij de huidige digitalisering van de zorg. Het wordt steeds belangrijker om zorg met een boodschap te leveren en samen bergen werk te verzetten. Het kennisplatform is daarin een laagdrempelige en mooie toevoeging. Met WeLearn is iedere werknemer up-to-date met de nieuwste behandeltechnieken en theorie. Zo kunnen we de kwaliteit en effectiviteit van onze zorg blijven waarborgen.”

“WeLearn maakt Voetencentrum Wender uniek als bedrijf, maar we willen het niet onbereikbaar maken voor externen. Mocht er interesse zijn in een specifiek vakgebied of een specialisatie binnen het vak, aarzel dan niet om contact op te nemen. We kunnen altijd kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen”, sluit Bas af.

WeLearn Voorbeeld Podotherapeut
Vacature podotherapeut in Leiden 2
Vacature podotherapeut in Leiden 2
Interesse?

Kunnen we iets voor je betekenen met WeLearn of heb je interesse? Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.