Neem een kijkje bij de Kievit

Bent u werkzaam in de zorg en heeft u te maken met de behandeling van klachten aan het bewegingsapparaat? Dan bent u met uw team van harte welkom voor een rondleiding door ons Medisch Centrum in Hengelo: de Kievit. Dat is de plek waar onze innovaties geboren worden en waar ook ons hoofdkantoor gevestigd is.

Altijd een stap verder.

Totale voetzorg

Het totaalconcept van de Kievit betekent voor ons ‘totale voetzorg’. We voorzien onder één dak in reguliere podotherapie, kinderpodotherapie, sportpodotherapie, running- en indoorschoenen (Kievit Sport), comfortschoenen (Kievit Schoenen) en orthopedische en semi-orthopedische schoenen (Voetmax Orthopedie). Deze diensten bieden wij aan met ondersteuning van de nieuwste onderzoekstechnieken. Daarnaast zoeken we actief de samenwerking met andere medische disciplines, zoals fysiotherapeuten, orthopeden, vaatchirurgen, traumachirurgen, internisten en sportartsen.

Fieldlab

Tijdens de rondleiding bezoeken we met u de verschillende disciplines en we geven graag een demonstratie van de innovaties die in ons Fieldlab ontwikkeld worden. Denk daarbij aan het Qualisys 3D bewegingsanalyse systeem, maar ook verschillende drukmetingen en aanmeettechnieken. We vertellen daarbij graag over onze kijk op samenwerking tussen verschillende medische disciplines, maar zijn ook erg benieuwd om te horen wat uw visie en ideeën zijn.

Interesse?

Heeft u interesse om eens een kijkje te nemen bij ons in Hengelo? Dan willen we u vragen om onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen dan contact met u op om een geschikt moment en een geschikte invulling met elkaar af te stemmen.

Wij zijn aangesloten bij: