Beleid COVID-19

De huidige tijden zijn zeer ongewoon en we hebben een aantal weken onze werkzaamheden nagenoeg stil moeten leggen. We hopen dat u de afgelopen periode goed bent doorgekomen en dat het goed met u en uw geliefden gaat. We hebben hard gewerkt om te kunnen voldoen aan de strenge eisen van het RIVM. We zijn blij u te melden dat wij u weer van reguliere zorg kunnen voorzien.

Onze richtlijnen op Infectie en Preventie behoren in Nederland tot de hoogste in Europa. In onze praktijk passen wij dat zorgvuldig en professioneel toe. Afhankelijk van de situatie kunt u ons aantreffen met handschoenen, mondkapjes, beschermende bril of gezichtsmaskers. Wij passen deze regels toe voor uw en onze gezondheid.

Voorwaarden toelating in de praktijk

Wilt u een afspraak maken bij de podotherapeut, dan stellen we u voorafgaand een aantal vragen over uw gezondheid. Het beleid dat we volgen is dat we alleen mensen in de praktijk toelaten, waarvan wij weten dat ze gezond zijn.

Aandachtspunten bij een bezoek aan onze praktijk

In de wachtruimte en bij binnenkomst van de praktijkruimte proberen we met elkaar zo goed mogelijk de 1,5 meter afstand te bewaren die door de Rijksoverheid wordt geadviseerd.

Wij verzoeken u met de volgende zaken rekening te houden:

  • Kom stipt op tijd op uw afspraak, bent u te vroeg, wacht dan (zo mogelijk) in uw auto of bij droog weer in ieder geval buiten, en kom precies op tijd de praktijk binnen
  • Conformeer u aan de lokale aanwijzingen en instructies
  • U kunt plaatsnemen in de wachtruimte
  • Volg de aanwijzingen van de podotherapeut op
  • Kom alleen. Indien strikt noodzakelijk mag maximaal 1 ouder of begeleider meekomen
  • Verlaat na uw behandeling zo spoedig mogelijk de locatie

Wij zullen u ontvangen met een glimlach, maar u de hand niet schudden. In de behandelkamer houden we ons aan de Richtlijn Infectiepreventie in Podotherapiepraktijken.

Wij hopen dat wij samen met u snel door deze bijzondere periode heen komen.

Een afspraak maken met een van onze specialisten?

Wij zijn aangesloten bij: