Webinar Diabetes Digitaal: Thuiszorg & Zorginstellingen

Bent u werkzaam in de thuiszorg of in een zorginstelling? Dan nodigen wij u graag uit voor het webinar ‘Diabetes Digitaal’ op donderdag 20 mei 2021. Met dit webinar informeren wij u vanuit verschillende invalshoeken over de problematiek omtrent de diabetische voet. U vermoedt dat uw client er goed aan doet om specialistische zorg te verkrijgen rondom de voetproblemen als gevolg van Diabetes Mellitus, maar wat is een logisch vervolgtraject? Wat zijn gezamenlijke raakvlakken omtrent de voetzorg? Wat doet u bij een schoenprobleem, drukplek of andere problemen? Welke paden te bewandelen en welke kanalen te contacten?
Klik hier om naar de livestream te gaan

Altijd een stap verder.

Programma

Op 20 mei komt u te weten welke stappen u het beste kunt zetten bij chronische voetproblemen bij de diabetespatiënt, maar ook welke stappen zeer urgent zijn om problemen te voorkomen. Verder krijgt u inzicht in de handelswijze van de podotherapeut. U ontvangt adviezen, maar ook praktische tips en tricks. We vertellen daarnaast over de werkwijze van de podotherapeut en welke behandelingen mogelijk zijn. U kunt lezingen verwachten van (diabetes)podotherapeuten en een vaatchirurg.

Meer informatie over de sprekers wordt binnenkort bekend gemaakt op deze pagina.

Datum en tijd

Donderdag 20 mei 2021
Starttijd: 13:30 uur
Eindtijd: 15:30 uur

Kosten

Deelname aan het webinar is kosteloos.

Klik hier om u aan te melden

Accreditatie

Het webinar wordt met 2 punten geaccrediteerd vanuit de NVvPO. Let op: dit webinar is niet geaccrediteerd voor pedicures.

Goodiepakket

Meldt u zich aan vóór maandag 17 mei? Dan ontvangt u een goodiepakket op het door u opgegeven adres.

Wij zijn aangesloten bij: