Hightech Voetenlab

Infrastructuur voor onderzoek en ontwikkeling voor de bevordering van voetenzorg en aandoeningen van de onderste extremiteiten. Onze aandacht gaat uit naar voetproblemen in de breedste zin van het woord. Er wordt voetenzorg verleend voor sportblessures maar ook aan mensen met diabetes en reuma, welke vaak gepaard gaan met problemen aan de voet.

De ambitie is om in de proeftuin een gestandaardiseerde “best practice” setting te creëren. Hierbinnen kunnen activiteiten worden ontplooid samen met kennisinstellingen, gebruikers en andere bedrijven. Het doel is om de blessurepreventie en voetenzorg in zijn geheel naar een hoger niveau te tillen. Daardoor is het open karakter van de proeftuin van essentieel belang. De gerealiseerde infrastructuur faciliteert de mogelijkheid voor innovatieve onderzoek & ontwikkelactiviteiten, gedurende het project, maar ook na afloop. Zodoende zal de infrastructuur continu blijven bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit binnen de voetenzorg en ten behoeve van productontwikkeling in de kwaliteit van zorg.

Bent u geïnteresseerd in deze faciliteit voor onderzoek binnen de voetenzorg? Neem dan contact met ons op via info@podotherapeut.nl

We nemen dan spoedig contact met u op.

Wij zijn aangesloten bij: