Inloopspreekuur DETO

Periodiek is sportpodotherapeut Job Jaspers Faijer aanwezig bij het jeugdhonk van DETO voor een gratis voet/enkel check voor alle leden. Het volgende spreekuur staat gepland op dinsdag 26 april van 18:00 tot 19:30 uur. Ervaar je klachten of ben je benieuwd naar de stand van je voeten? Vul het formulier onderaan deze pagina in om je aan te melden.

Altijd een stap verder.

Wat houdt het spreekuur in?

Sportpodotherapeut Job is periodiek aanwezig bij DETO om de leden te voorzien van (preventief) advies. De check duurt +- 15 minuten en begint met het bespreken van je doel en eventuele klachten. Vervolgens wordt er gekeken naar de voet-enkel mobiliteit en wordt er een statische drukmeting en schoenencheck uitgevoerd. Aan de hand van dit onderzoek krijg je een advies. Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar dus meld je snel aan via het formulier hieronder!

Wat moet je meenemen?

Zorg dat je sportkleding draagt. Hieronder wordt verstaan: een sportbroekje, sportshirt en sportschoenen.

Wat doet een (sport)podotherapeut?

Een (sport)podotherapeut behandelt klachten die voortkomen uit afwijkingen van de voeten en het looppatroon. Zo worden onder andere voet-, knie-, heup- en lage rugklachten behandeld. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een schoenadvies, het toepassen van taping of het aanmeten van podotherapeutische zolen.

Aanmeldformulier DETO
Geboortedatum*
Voorkeurstijdstip (meerdere opties mogelijk)
Ervaar je op dit moment klachten of blessures?*

Wij zijn aangesloten bij: