Pijn Binnenkant Voet PodotherapeutPijn Binnenkant Voet Podotherapeut Pijn binnenkant voet

Pijn binnenkant voet

Pijn aan de binnenkant van de voet komt vaak voor in de podotherapiepraktijk. Aan de binnenkant van de voet bevinden zich verschillende structuren. Veelvoorkomende pijnklachten aan de binnenkant van de voet zijn een tintelende of uitstralende pijn, zwelling aan de binnenzijde van de voet en een knobbel bij het grote teengewricht. Hoewel de klachten zich allemaal in hetzelfde gebied voordoen, hebben ze een heel verschillende oorzaak.

We hebben een overzicht gemaakt van veelvoorkomende pijnklachten aan de binnenkant van de voet.

Veelvoorkomende klachten aan de binnenkant van de voet

Behandeling Pijn Binnenkant Voet

Veelvoorkomende klachten aan de binnenkant van de voet

Lees meer over specifieke klachtenbeelden die voorkomen aan de binnenzijde van de voet:

Vind een podotherapeut bij u in de buurt

Behandeling pijn binnenkant voet

Behandeling pijn binnenkant voet

De voet is een complex lichaamsdeel dat te maken krijgt met veel verschillende krachten. Loopt u al langer met pijnklachten aan de binnenkant van uw voet, dan kan het verstandig zijn om uw voeten te laten onderzoeken door de podotherapeut. Tijdens het onderzoek wordt de oorzaak achterhaald en wordt samen met u een passend behandelplan opgesteld. De behandeling van voetproblemen kan bestaan uit een uitgebreid schoenadvies, (medical) taping, oefeningen, steunzolen op maat en meer.

Het is goed om te weten dat de podotherapeut klachten aan de binnenkant van de voet vaak ziet in de praktijk en dat er in veel gevallen een goede behandeling voor is.

Maak een afspraak

Alle onderwerpen (A-Z)

Alle onderwerpen (A-Z)

Wilt u een afspraak maken bij de podotherapeut?

Anderen bekeken ook:

Altijd een stap verder.