Pijn Buitenkant Voet PodotherapeutPijn Buitenkant Voet Podotherapeut Pijn buitenkant voet

Pijn buitenkant voet

Pijn aan de buitenkant van de voet komt vaak voor in de podotherapiepraktijk. Aan de buitenkant van de voet bevinden zich verschillende structuren. De voet maakt aan de buitenkant contact met de schoen tijdens het lopen en staan, waardoor druk en wrijving kunnen ontstaan. Veel voorkomende pijnklachten aan de buitenkant van de voet zijn drukplekken en likdoorns, een harde verdikking naast de kleine teen en uitstralende pijn aan de buitenzijde van de enkel, ter hoogte van het voelbare botdeel. We hebben een overzicht gemaakt van veel voorkomende pijnklachten aan de buitenkant van de voet.

Veelvoorkomende klachten aan de buitenkant van de voet

Behandeling Pijn Buitenkant Voet

Veelvoorkomende klachten aan de buitenkant van de voet

Lees meer over specifieke klachtenbeelden die voorkomen aan de buitenzijde van de voet:

Vind een podotherapeut bij u in de buurt

Behandeling pijn buitenkant voet

Behandeling pijn buitenkant voet

De voet is een complex lichaamsdeel dat te maken krijgt met veel verschillende krachten. Loopt u al langer met pijnklachten aan de buitenkant van uw voet, dan kan het verstandig zijn om uw voeten te laten onderzoeken door de podotherapeut. Tijdens het onderzoek wordt de oorzaak achterhaald en wordt samen met u een passend behandelplan opgesteld. De behandeling van voetproblemen kan bestaan uit een uitgebreid schoenadvies, (medical) taping, oefeningen, steunzolen op maat en meer.

Het is goed om te weten dat de podotherapeut klachten aan de buitenkant van de voet vaak ziet in de praktijk en dat er in veel gevallen een goede behandeling voor is.

Maak een afspraak

Alle onderwerpen (A-Z)

Alle onderwerpen (A-Z)

Wilt u een afspraak maken bij de podotherapeut?

Anderen bekeken ook:

Altijd een stap verder.