Stagiair(e) Grafisch Vormgever Gezocht in Hengelo, OV

Fulltime of parttime

In ons marketingteam proberen we dat ene vette idee écht in praktijk te brengen. We hebben verschillende creatieve uitdagingen voor je liggen, van het ontwerpen van een compleet nieuwe website, tot het uitwerken van vette campagnes en bijbehorend grafisch werk (en nog veel meer). Aan jou de keuze! Tijdens je stage werk je aan projecten die écht ingezet worden. We kunnen jouw creative mind goed gebruiken.

teammarketingv2

Wij worden blij van mooie ontwerpen

Op een marketingafdeling mag strak grafisch ontwerp natuurlijk niet ontbreken. Op zoek gaan naar het mooiste ontwerp voor die ene advertentie, werken aan een mooie gedrukte uitgave voelt niet als werken. Je bent creatief bezig en maakt mooie dingen. Menig mens is jaloers op zo’n leuke job! We kunnen jouw grafische skills goed gebruiken in ons team. We gaan er vanuit dat je de nodige kennis hebt van het Adobe CC pakket, maar uiteraard zijn we bereid je nog veel meer te leren!

Dit vragen we van jou

Om je stage bij ons te kunnen doen, vragen we het volgende:

  • Je volgt een relevante opleiding waarbij de focus ligt op vormgeving (MBO of HBO)
  • Je bent minimaal 3 werkdagen per week beschikbaar
  • Een portfolio is een must

Recente projecten

VR Experience 'Beleef Podotherapie'

In samenwerking met Saxion Hogeschool hebben we een VR Experience gemaakt, waarmee we toekomstige podotherapiestudenten een kijkje in de praktijk hebben laten nemen.

Presentatie kledinglijn Avanti Wilskracht

Voor Avanti Wilskracht hebben we een video gemaakt waarin hun nieuwe kledinglijn wordt gepresenteerd. Deze is tentoongesteld tijdens het symposium van de vereniging.

Jaarverslag 2019

Elk jaar maken we een jaarverslag waarin we onze hoogtepunten van het afgelopen jaar uitlichten en benoemen waar we ons het komende jaar mee bezig gaan houden.

Jaarverslag 2019

Huisstijl Voetencentrum Wender 25 jaar

Dit jaar bestaan we 25 jaar. Hiervoor zou een groot jubileumfeest plaatsvinden. De uitnodigingen waren al verstuurd, maar helaas kon het feest in verband met de coronacrisis niet doorgaan.

Uitnodiging 25 jaar Wender

In ons team werk je vooral aan projecten van Voetencentrum Wender, maar daarbij passeren vaak ook andere organisaties de revue:

Kievit Sport
Kievit Schoenen
PLT
Teamsunweb

Ook goed om te weten

Wij zijn bij S-BB een erkend leerbedrijf voor Mediavormgevers.

sbb-beeldmerk

Klaar om te groeien als vormgever?

Ben jij klaar om te leren? Kom bij ons je stage lopen. Wie weet houd je er een uitdagende baan aan over! Waag de stap en kom erachter dat je ook in de gezondheidssector aan hele vette, creatieve projecten kunt werken.

Vul onderstaand formulier in of stuur een mail naar n.eikelboom@podotherapeut.nl

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.

Wij zijn aangesloten bij: