Podotherapie Need4Feet is nu Voetencentrum Wender

Samen een stap verder
Per 1 oktober 2019 is de podotherapiepraktijk van Need4Feet in Vught overgedragen aan Voetencentrum Wender. Het spreekuur wordt voortgezet door podotherapeut Marike van den Berk, het bekende gezicht van Need4Feet. Hieronder vertelt ze meer over haar keuze om bij ons te komen werken en haar praktijk bij ons onder te brengen.

Need 4 Feet is nu Voetencentrum Wender
Marike van den Berk

Marike Vertelt:

“De afgelopen jaren heb ik veel zorg en energie gestoken in mijn Praktijk voor Podotherapie, Need4Feet. Dit was een mooie ontdekkingsreis, waarin ik veel geleerd heb en waar ik met trots op terugkijk. Na 13 jaar als podotherapeut is het tijd om mijn blik een nieuwe focus te geven. En dat is een stap die ik als zelfstandige zorgverlener zonder personeel niet zomaar kan nemen. Ik heb gezocht naar de juiste organisatie waar ik mijn praktijk aan kan overdragen. In Voetencentrum Wender heb ik deze vertrouwde partij gevonden en zet deze stap dan ook met een gerust hart. In Vught blijf ik het vertrouwde gezicht waar mensen terecht kunnen. De spreekuren worden daarbij voortgezet door mij en mijn collega’s.”

Contact opnemen

Heeft u vragen over uw afspraak, over de nieuwe locatie of wenst u om een andere reden contact op te nemen? Wij staan voor u klaar op werkdagen van 08:00 uur tot 17:30 uur.

Podotherapie Vught Kapellaan

Kapellaan 40
5261CN Vught

Klik hier voor meer informatie

Contactgegevens Voetencentrum Wender

Telefoonnummer
088 – 454 77 00

E-mail
info@podotherapeut.nl

Afspraak maken
U kunt ook een afspraak maken via de website, door op de knop ‘Afspraak maken’ te klikken.

Wilt u een afspraak maken?

Vergoeding voor steunzolen en andere therapieën

Wij voorzien u van een gemakkelijk overzicht van alle vergoedingen voor podotherapie. Zo ziet u in één oogopslag welk gedeelte uw zorgverzekeraar vergoedt voor de geleverde zorg. Wist u dat podotherapie onder de aanvullende verzekering valt? Dit betekent dat onze zorg niet ten koste gaat van uw eigen risico. U kunt de vergoedingen voor podotherapie en steunzolen hier bekijken.

Inlegzool Voetencentrum Wender

Wij zijn aangesloten bij: