Ontdek de Zorg

Van 14 tot en met 19 maart is het de Ontdekdezorg week. In Nederland is een groot tekort aan podotherapeuten. De verwachting is dat de behoefte aan podotherapeutische behandelingen in de toekomst verder zal toenemen. Wil jij weten of podotherapie iets voor jou is? Vul onderstaand formulier in en loop een keer mee met een van onze podotherapeuten!

Altijd een stap verder.

Podotherapie

Werken met (top)sporters, kinderen, ouderen of mensen met een chronische ziekte? De keuze is aan jou. Als podotherapeut ben je specialist op het gebied van de voetgerelateerde zorg. Je behandelt mensen met klachten aan onder andere de lage rug, heup, knie of voeten. Deze klachten kunnen voortkomen uit een afwijkende stand van de voeten of een afwijkend looppatroon. Bij het analyseren en behandelen van de klachten maak je gebruik van innovatieve technologie.

Opleiding

Als podotherapeut heb je de 4-jarige hbo opleiding Podotherapie gevolgd aan de Saxion of Fontys hogeschool. Je kunt ook de deeltijdopleiding podotherapie volgen. Hiervoor kun je terecht bij Fontys Hogeschool in Eindhoven, voor een zogenoemd ABL-traject. Je gaat dan in dienst bij een podotherapiepraktijk, terwijl je de opleiding podotherapie volgt. Als podotherapeut kun je je ook nog verder specialiseren. Zo vind je binnen onze praktijk diabetespodotherapeuten, sportpodotherapeuten en kinderpodotherapeuten. Bij ons krijg je de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen.

Meelopen

We geven je graag de mogelijkheid om een keer met ons mee te kijken! Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Dagje meelopen

"*" geeft vereiste velden aan

Wij zijn aangesloten bij: