Podobase 2017

Vorige week stond de scholing voor onze medewerkers op het programma: Podobase! Zie hier een korte impressie van deze leerzame en gezellige dag. Wij willen graag Wouter ten Cate (ZGT), Richard van Kray, Bart Nijhuis & Suzan Menkehorst (Orange8), Christina Peter (FysioTape) en Rick Broshuis (PLT) bedanken voor hun bijdrage.

Michel Boerrigter geeft lezing over Zorg Rond de Diabetische Voet

Op zaterdag 30 september 2017 organiseert De Medische Voet voor de elfde keer het Voetcongres. Het thema is: 'Verbinding in de voetzorg'. Onze collega Michel Boerrigter zal op dit congres namens de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP) spreken over zorg rond de diabetische voet. Kijk op de website van het Voetcongres voor meer informatie.

ICT&health: “VIP App helpt voetproblemen 850.000 diabetici voorkomen”

In samenwerking met softwareontwikkelaar Calculus hebben wij dit jaar een app gelanceerd. Hiermee proberen wij de diabetische voetzorg naar een hoger plan te brengen. Ook ICT&health is deze ontwikkeling niet ontgaan. Bekijk het artikel dat zij op 9 augustus publiceerden hier.

Nieuwe locatie geopend in ‘S-Gravendeel

Begin mei 2017 is (sport)podotherapeut Linda van der Helm begonnen bij onze nieuwe locatie in 'S-Gravendeel. De praktijk bevindt zich bij  Body Change personal training. Op deze locatie voorziet Linda haar patiënten met name van sport gerelateerde adviezen en behandelingen.

Gezocht: Teamleider Servicebureau

Voor ons hoofdkantoor in Hengelo (Overijssel) zijn wij op zoek naar een teamleider voor het servicebureau. Bekijk de vacature hier.

Onze nieuwe website is in de lucht!

Vandaag hebben wij onze nieuwe website gelanceerd. Met deze vernieuwing willen we het onze bezoekers nóg gemakkelijker maken om snel de juiste informatie te vinden.  De lancering van de nieuwe website!

De Week van Zorg en Welzijn: Jeroen vertelt

Het is de Week van Zorg en Welzijn. Meer dan duizend zorg- en welzijnsorganisaties openen tijdens deze week hun deuren om aan Nederland te laten zien hoe het er aan toegaat op de werkvloer. Als Voetencentrum Wender gebruiken wij deze gelegenheid om u een kijkje te geven in onze praktijk. Vandaag aan het woord: Jeroen. Hij [...]

De Week van Zorg en Welzijn: Annelieke vertelt

Het is de Week van Zorg en Welzijn. Meer dan duizend zorg- en welzijnsorganisaties openen tijdens deze week hun deuren om aan Nederland te laten zien hoe het er aan toegaat op de werkvloer. Als Voetencentrum Wender gebruiken wij deze gelegenheid om u een kijkje te geven in onze praktijk. Vandaag aan het woord: Annelieke. Zij [...]

Symposium Wondzorg

Afgelopen dinsdag 14 februari vond het symposium “Wondzorg laat je hart werken” plaats in de Haagse Hogeschool. Het symposium werd georganiseerd door Het Netwerk Wondzorg Den Haag e.o. van Stichting Transmurale Zorg Den Haag e.o.. Er werden 10 verschillende workshops aangeboden waar de laatste ontwikkelingen met betrekking tot wondzorg aan de orde kwamen. Onze podotherapeut Roy [...]

Gezondheidsnet Haaksbergen

GezondheidsNet Haaksbergen is een uniek samenwerkingsconcept van diverse disciplines waarbij de cliënt centraal staat. Het team biedt professionele en deskundige zorg en begeleiding op maat op het gebied van Gezondheid en Leefstijl. Dit gebeurt door zorgprofessionals, voeding-, leefstijl- en werkcoaches. De aanpak van het GezondheidsNet kenmerkt zicht door een proactieve benadering waarbij de vraag van [...]

Een afspraak maken met een van onze specialisten?

Wij zijn aangesloten bij: