Voetencentrum Wender neemt praktijken PodoTwente over

Per 1 september worden alle praktijken van PodoTwente overgedragen aan Voetencentrum Wender. Ontwikkelingen zoals deze maken onze zorg steeds toegankelijker en daar plukt ú de vruchten van. Wij zijn dan ook erg trots op deze ontwikkeling. Nieuw gezicht in de praktijk Het kan zijn dat u bij uw volgende afspraak op een van de betreffende [...]

Subsidie voor Cinderella 2.0

In dit project werken Voetencentrum Wender en ICS Computers samen aan de ontwikkeling van een innovatief systeem om sporters op een wetenschappelijke wijze sportschoenen aan te bevelen. Het doel is om sportblessures te verminderen, een landelijke kostenpost van meer van € 8 miljoen per jaar. Het project draagt in grote mate bij aan een gezonde [...]

Samen voor betere diabetische voetzorg

Diabetesvereniging Nederland presenteerde vandaag het mooie regionale verschil dat de podotherapie maakt in de diabetische voetzorg. Deze meerwaarde kon nooit geboden worden zonder de goede samenwerking tussen zorggroepen, pedicures en podotherapeuten! Hier zijn we dan ook erg trots op. Beluister hier het radiofragment van BNR Radio (met dank aan Olof King, directeur Diabetesvereniging Nederland): https://www.bnr.nl/player/archief/20180126083240300

Podobase 2017

Vorige week stond de scholing voor onze medewerkers op het programma: Podobase! Zie hier een korte impressie van deze leerzame en gezellige dag. Wij willen graag Wouter ten Cate (ZGT), Richard van Kray, Bart Nijhuis & Suzan Menkehorst (Orange8), Christina Peter (FysioTape) en Rick Broshuis (PLT) bedanken voor hun bijdrage.

Michel Boerrigter geeft lezing over Zorg Rond de Diabetische Voet

Op zaterdag 30 september 2017 organiseert De Medische Voet voor de elfde keer het Voetcongres. Het thema is: 'Verbinding in de voetzorg'. Onze collega Michel Boerrigter zal op dit congres namens de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP) spreken over zorg rond de diabetische voet. Kijk op de website van het Voetcongres voor meer informatie.

ICT&health: “VIP App helpt voetproblemen 850.000 diabetici voorkomen”

In samenwerking met softwareontwikkelaar Calculus hebben wij dit jaar een app gelanceerd. Hiermee proberen wij de diabetische voetzorg naar een hoger plan te brengen. Ook ICT&health is deze ontwikkeling niet ontgaan. Bekijk het artikel dat zij op 9 augustus publiceerden hier.

Nieuwe locatie geopend in ‘S-Gravendeel

Begin mei 2017 is (sport)podotherapeut Linda van der Helm begonnen bij onze nieuwe locatie in 'S-Gravendeel. De praktijk bevindt zich bij  Body Change personal training. Op deze locatie voorziet Linda haar patiënten met name van sport gerelateerde adviezen en behandelingen.

Gezocht: Teamleider Servicebureau

Voor ons hoofdkantoor in Hengelo (Overijssel) zijn wij op zoek naar een teamleider voor het servicebureau. Bekijk de vacature hier.

Onze nieuwe website is in de lucht!

Vandaag hebben wij onze nieuwe website gelanceerd. Met deze vernieuwing willen we het onze bezoekers nóg gemakkelijker maken om snel de juiste informatie te vinden.  De lancering van de nieuwe website!

De Week van Zorg en Welzijn: Jeroen vertelt

Het is de Week van Zorg en Welzijn. Meer dan duizend zorg- en welzijnsorganisaties openen tijdens deze week hun deuren om aan Nederland te laten zien hoe het er aan toegaat op de werkvloer. Als Voetencentrum Wender gebruiken wij deze gelegenheid om u een kijkje te geven in onze praktijk. Vandaag aan het woord: Jeroen. Hij [...]

Een afspraak maken met een van onze specialisten?

Wij zijn aangesloten bij: