Altijd een stap verder.

Partners van Voetencentrum Wender

Onze praktijk staat er voor om voor ieder voet gerelateerd probleem een passende oplossing te kunnen bieden. De partners Kievit Schoenen, Voetmax Orthopedie en PLT Products zijn inmiddels onmisbaar in dit concept van totale voetzorg en krijgen daarom speciale aandacht op deze pagina.

Team Sunweb

Team DSM

Voetencentrum Wender is officieel partner van Team DSM. Deze professionele wielerploeg, onder andere bekend van topsporters zoals Wilco Kelderman en Michael Matthews, wordt voorzien van de nieuwste ondersteunende middelen van Voetencentrum Wender. De ploeg, bestaande uit circa 50 renners, maakt onder andere gebruik van onze sport-inlays.

Lees meer

Nieuwsupdate 2021: Team Sunweb gaat sinds 1 januari verder als Team DSM. Het beeldmateriaal van Team Sunweb wordt binnenkort omgezet naar de content van Team DSM.

Kievit Schoenen Winkel

Kievit Schoenen

Kievit Schoenen is een schoenenwinkel gevestigd in Medisch Centrum de Kievit te Hengelo, in het MST te Enschede, in het ZGT te Almelo en in het Level gebouw te Leiden. U staat bij Kievit Schoenen centraal. Onder het genot van een kopje koffie wordt ruim de tijd genomen om de meest geschikte schoen voor u te selecteren.

Meer informatie over Kievit Schoenen

Expertise

Er worden diverse wijdtematen op verschillende leesten gehanteerd, waardoor het mogelijk is voor ieder voettype een passende schoen te bieden. Uw voeten worden gemeten met de meest moderne technologieën, zoals een uitgebreide loopanalyse met behulp van high-speedcamera’s. Door de samenwerkingen in Medisch Centrum de Kievit, met onder andere de orthopedisch schoenmaker en de podotherapeut, is het mogelijk om op al uw specifieke wensen in te spelen.

Bij Kievit Schoenen worden alleen schoenen geselecteerd die een uitneembaar voetbed hebben, waardoor ze eventueel een aanvulling kunnen zijn op uw zooltherapie. Daarnaast worden alle schoenen scherp beoordeeld op pasvorm, stevigheid en materiaalkeuze.

Goed passende schoenen die mooi zijn

De benodigde eigenschappen van een goede schoen zijn erg belangrijk, maar het is minstens zo belangrijk dat een schoen er leuk uit ziet. Bij Kievit Schoenen geniet u van een uitgebreid assortiment goed passende, mooie schoenen.

Contact
Kijk voor meer informatie op www.kievit-schoenen.nl.

Voetmax Orthopedie

Om prettig te kunnen (blijven) lopen is het soms nodig om uw schoenen te laten aanpassen of schoenen op maat te laten maken. Voetmax Orthopedie is hierin de gespecialiseerde partner van Voetencentrum Wender. Onze ervaren en deskundige medewerkers bepalen samen met u, uw podotherapeut of andere specialist de voor u best passende oplossing.

Meer informatie over Voetmax Orthopedie

Eenvoudig als het kan, ingewikkeld als het nodig is

Het uitgangspunt van Voetmax is: ‘eenvoudig als het kan, ingewikkeld als het nodig is’. Met andere woorden: “we kunnen alles maken, maar streven altijd naar de eenvoudigste en mooiste oplossing.”

In de meeste gevallen is een kleine aanpassing aan uw huidige schoenen voldoende om u weer te laten genieten van uw dagelijkse bezigheden.

Orthopedische schoenen zijn niet meer lelijk

Wanneer maatschoenen nodig zijn is het een geruststelling om te weten dat Voetmax met de beste merken en leveranciers samenwerkt. Op deze manier houdt Voetmax haar assortiment breed en modieus. Door daarnaast gebruik te maken van de modernste technieken bent u verzekerd van een optimale pasvorm zonder onnodig afbreuk te doen aan het uiterlijk van uw schoenen.
Contact

Voetmax is vertegenwoordiger voor orthopedische schoenen in Almelo, Assen, Coevorden, Doetinchem, Emmer-Compascuum, Enschede, Enter, Goor, Haaksbergen, Hengelo, Leiden, Oldenzaal, Voorschoten en Winterswijk. Het hoofdkantoor bevindt zich binnen Medisch Centrum de Kievit te Hengelo. Woont u niet in de buurt van een van deze locaties, informeer dan bij uw podotherapeut welke mogelijkheden er zijn binnen uw regio.

Kijk voor meer informatie op www.voetmax.nl.

Voetmax

Voetmax Orthopedie
PLT Partner

PLT Products

PLT Products, gevestigd te Haaksbergen, is partner van Voetencentrum Wender en innovator op het gebied van individuele zolenvervaardiging en ‘ondersteuning in maatwerk’. PLT Products vindt haar oorsprong in het handmatig vervaardigen van inlegzolen. Deze kennis heeft PLT Products verwerkt in het digitale proces van voetscans, zoolmodellering en frezen in intensieve samenwerking met vele voetspecialisten.

Meer informatie over PLT Products

De nieuwste techniek binnen de voetzorg

Naast het vervaardigen van custom-made inlegzolen, ontwikkelt PLT Products diverse nieuwe toepassingen binnen de voetzorg. PLT is gespecialiseerd in het digitaal aanmeten, modelleren van podotherapeutische- & orthopedische voorzieningen. Hierbij valt te denken aan CAD Cam zolen, 3D printzolen, leesten, folie- & passchoenen, CAD Cam supplementen, FITS custom slippers & sandalen, FITS comfort huisschoenen en CAD Cam freesinstallaties.Daarnaast ondersteunt PLT in het digitaliseren van werkwijzen.

Kijk voor meer informatie op www.pltproducts.nl

PLT - Products

Kievit Sport

Bij Kievit Sport in Hengelo kun je terecht voor sportuitrusting op maat. Wetenschappelijk onderbouwde loopanalyses, sport- en medisch advies helpen jou de juiste hardloopschoenen, trailschoenen of indoorschoenen te kiezen. Met behulp van marker tracking, high-speed camera’s en een drukmeting wordt je looppatroon geanalyseerd. De lengte- en breedteverhouding van je voeten worden in kaart gebracht. Zo wordt bepaald of je schoenen nodig hebt voor smalle of juist brede voeten. Met deze verschillende metingen wordt bepaald welke schoenen voor jou het meest geschikt zijn. De schoen kiest jou!

Kievit Sport

Een afspraak maken met een van onze specialisten?

Wij zijn aangesloten bij: