Partners van Voetencentrum Wender

Onze praktijk staat er voor om voor ieder voet gerelateerd probleem een passende oplossing te kunnen bieden. De partners Kievit Schoenen, Voetmax Orthopedie en PLT Products zijn inmiddels onmisbaar in dit concept van totale voetzorg en krijgen daarom speciale aandacht op deze pagina.

Altijd een stap verder.

Heracles Almelo

Voetencentrum Wender is officieel partner van Heracles Almelo. Het selectieteam wordt begeleid door onze sportpodotherapeuten. In ons sportlab in Hengelo worden periodiek uitgebreide bewegingsanalyses uitgevoerd. Zo kunnen de spelers in de tijd gevolgd worden. Er wordt snel geschakeld wanneer opvallende veranderingen optreden om vroegtijdig de kans op blessures te verkleinen.

Lees meer
Voetencentrum Wender partner Heracles Almelo

Team DSM

Voetencentrum Wender is officieel partner van Team DSM. Deze professionele wielerploeg, onder andere bekend van topsporters zoals Cees Bol en Søren Kragh Andersen, wordt voorzien van de nieuwste ondersteunende middelen van Voetencentrum Wender. Team DSM maakt onder andere gebruik van onze sport-inlays en wordt intensief begeleid door onze sportpodotherapeut.

Lees meer

Kievit Schoenen

Kievit Schoenen is een schoenenwinkel gevestigd in Medisch Centrum de Kievit te Hengelo, in het MST te Enschede, in het ZGT te Almelo en in het Level gebouw te Leiden. U staat bij Kievit Schoenen centraal. Onder het genot van een kopje koffie wordt ruim de tijd genomen om de meest geschikte schoen voor u te selecteren.

Meer informatie over Kievit Schoenen
Kievit Schoenen Winkel

Voetmax Orthopedie

Om prettig te kunnen (blijven) lopen is het soms nodig om uw schoenen te laten aanpassen of schoenen op maat te laten maken. Voetmax Orthopedie is hierin de gespecialiseerde partner van Voetencentrum Wender. Onze ervaren en deskundige medewerkers bepalen samen met u, uw podotherapeut of andere specialist de voor u best passende oplossing.

Meer informatie over Voetmax Orthopedie
Voetmax Orthopedie

PLT Products

PLT Products, gevestigd te Haaksbergen, is partner van Voetencentrum Wender en innovator op het gebied van individuele zolenvervaardiging en ‘ondersteuning in maatwerk’. PLT Products vindt haar oorsprong in het handmatig vervaardigen van inlegzolen. Deze kennis heeft PLT Products verwerkt in het digitale proces van voetscans, zoolmodellering en frezen in intensieve samenwerking met vele voetspecialisten.

Meer informatie over PLT Products
PLT Partner

Kievit Sport

Bij Kievit Sport in Hengelo kun je terecht voor sportuitrusting op maat. Wetenschappelijk onderbouwde loopanalyses, sport- en medisch advies helpen jou de juiste hardloopschoenen, trailschoenen of indoorschoenen te kiezen. Met behulp van marker tracking, high-speed camera’s en een drukmeting wordt je looppatroon geanalyseerd. De lengte- en breedteverhouding van je voeten worden in kaart gebracht. Zo wordt bepaald of je schoenen nodig hebt voor smalle of juist brede voeten. Met deze verschillende metingen wordt bepaald welke schoenen voor jou het meest geschikt zijn. De schoen kiest jou!

Meer informatie over Kievit Sport
Kievit Sport

Wittepoel

Wittepoel is een samenwerking van de bedrijven Wittekamp en Broos en Van der Poel Schoenen. Een unieke combinatie die kwaliteit, service en de jarenlange ervaring op het gebied van comfortabel lopen en voetverzorging samenbrengt. Wittepoel is al tientallen jaren actief op het gebied van schoenmode, kinderschoenen, reparatie en onderhoud van schoenen, voetmetingen en advies. Daarnaast ook toonaangevend op het gebied van orthopedische schoentechniek, steunzolen, podotherapie en (medische) pedicure diensten.

Meer informatie over Wittepoel
Wittepoel

Een afspraak maken met een van onze specialisten?

Wij zijn aangesloten bij: