Partners van Voetencentrum Wender

Onze praktijk staat er voor om voor ieder voet gerelateerd probleem een passende oplossing te kunnen bieden. De partners Kievit Schoenen, Voetmax Orthopedie en PLT Products zijn inmiddels onmisbaar in dit concept van totale voetzorg en krijgen daarom speciale aandacht op deze pagina.

Altijd een stap verder.

Team DSM

Voetencentrum Wender is officieel partner van Team DSM. Deze professionele wielerploeg, onder andere bekend van topsporters zoals Wilco Kelderman en Michael Matthews, wordt voorzien van de nieuwste ondersteunende middelen van Voetencentrum Wender. De ploeg, bestaande uit circa 50 renners, maakt onder andere gebruik van onze sport-inlays.

Lees meer

Kievit Schoenen

Kievit Schoenen is een schoenenwinkel gevestigd in Medisch Centrum de Kievit te Hengelo, in het MST te Enschede, in het ZGT te Almelo en in het Level gebouw te Leiden. U staat bij Kievit Schoenen centraal. Onder het genot van een kopje koffie wordt ruim de tijd genomen om de meest geschikte schoen voor u te selecteren.

Meer informatie over Kievit Schoenen
Kievit Schoenen Winkel

Voetmax Orthopedie

Om prettig te kunnen (blijven) lopen is het soms nodig om uw schoenen te laten aanpassen of schoenen op maat te laten maken. Voetmax Orthopedie is hierin de gespecialiseerde partner van Voetencentrum Wender. Onze ervaren en deskundige medewerkers bepalen samen met u, uw podotherapeut of andere specialist de voor u best passende oplossing.

Meer informatie over Voetmax Orthopedie
Voetmax Orthopedie

PLT Products

PLT Products, gevestigd te Haaksbergen, is partner van Voetencentrum Wender en innovator op het gebied van individuele zolenvervaardiging en ‘ondersteuning in maatwerk’. PLT Products vindt haar oorsprong in het handmatig vervaardigen van inlegzolen. Deze kennis heeft PLT Products verwerkt in het digitale proces van voetscans, zoolmodellering en frezen in intensieve samenwerking met vele voetspecialisten.

Meer informatie over PLT Products
PLT Partner

Kievit Sport

Bij Kievit Sport in Hengelo kun je terecht voor sportuitrusting op maat. Wetenschappelijk onderbouwde loopanalyses, sport- en medisch advies helpen jou de juiste hardloopschoenen, trailschoenen of indoorschoenen te kiezen. Met behulp van marker tracking, high-speed camera’s en een drukmeting wordt je looppatroon geanalyseerd. De lengte- en breedteverhouding van je voeten worden in kaart gebracht. Zo wordt bepaald of je schoenen nodig hebt voor smalle of juist brede voeten. Met deze verschillende metingen wordt bepaald welke schoenen voor jou het meest geschikt zijn. De schoen kiest jou!

Meer informatie over Kievit Sport
Kievit Sport

Een afspraak maken met een van onze specialisten?

Wij zijn aangesloten bij: