Vacature podotherapeut

Patiëntenpanel: denk mee over de zorg van de toekomst!

Patiëntenpanel: denk mee over de zorg van de toekomst!

Wij vinden het belangrijk dat we altijd een stap verder voor u kunnen gaan. Dat kunnen wij het beste doen door u, als onze patiënt, te vragen wat u vindt dat er beter kan. Met ons patiëntenpanel betrekken wij u actief bij de voetzorg van morgen. Zo willen we de zorg verbeteren op basis van uw ervaringen.

Voor wie is het patiëntenpanel bedoeld?

Het patiëntenpanel is bedoeld voor iedereen die patiënt is bij Voetencentrum Wender en graag zijn of haar steentje bijdraagt aan het verbeteren van de zorg.

Hoe word ik benaderd?
Als we een beroep op het patiëntenpanel doen, dan zal dit in de meeste gevallen per e-mail gebeuren. We verwijzen dan naar een vragenlijst. Het kan ook voorkomen dat we een oproep doen voor een fysieke bijeenkomst. Dit kan zowel individueel als in groepsverband zijn.

Hoe vaak word ik benaderd?
Gemiddeld wordt u ongeveer één keer in de twee maanden benaderd, maar dit kan afhankelijk van de situatie en behoefte ook meer of minder zijn.

Moet ik overal aan meewerken?
U bent nooit ergens toe verplicht. U kunt per afzonderlijke uitnodiging bepalen of u deel wilt nemen of niet. Dus ook als u zo af en toe bereid bent een vragenlijst in te vullen, bent u van harte welkom in ons patiëntenpanel. Wilt u zich op een later moment uitschrijven uit het patiëntenpanel, dan kan dat eenvoudig, zonder verdere vragen.

solliciteer podotherapie
Help ons verbeteren!
solliciteer podotherapie

Help ons verbeteren!

Help ons verbeteren!

    U bent niet verplicht om antwoord te geven op deze vraag. Deze informatie wordt slechts gebruikt om de juiste vragenlijsten bij de juiste panelleden te krijgen.
Wilt u een afspraak maken?
Anderen bekeken ook