Pedicurecongres 2020: Huid & Houding

Op donderdag 29 oktober vindt ons jaarlijkse pedicurecongres plaats. In verband met de huidige omstandigheden is het dit jaar anders dan u van ons gewend bent, namelijk via een livestream, wat inhoudt dat u alles vanuit huis kunt volgen. Het thema van dit jaar is 'Huid en Houding'.

Altijd een stap verder.

Wat kunt u verwachten?

Tijdens uw werk als pedicure zit u vaak in dezelfde houding. Hoe kunt u ervoor zorgen dat uw houding goed en krachtig blijft? En welke behandeling past u toe wanneer uw patiënt een huidaandoening heeft? Welke invloed hebben bepaalde crèmes en verzorgingsmiddelen op de huid? De antwoorden op deze vragen en meer krijgt u tijdens de livestream te horen. Gedurende de avond komen een ergotherapeut, huidtherapeut, fysiotherapeut en dermatoloog aan het woord om verschillende themagerelateerde onderwerpen te bespreken.

Klik hier om u aan te melden!

Programma

De livestream begint 29 oktober om 18:30 uur en zal tot ongeveer 21:00 uur duren. Het programma volgt binnenkort.

Het pedicurecongres goodie-pakket

Tijdens het online pedicurecongres zullen de sprekers een aantal producten bespreken. Wilt u deze producten thuis ontvangen? Meld u dan aan vóór 22 oktober en krijg het pedicurecongres goodie-pakket thuisgestuurd.

Accreditatie

De aanvraag voor accreditatiepunten is in behandeling bij ProCert.

Kosten

Voor pedicures met samenwerkingsovereenkomst bedragen de kosten € 12,50 (ex. BTW). Voor pedicures zonder samenwerkingsovereenkomst bedragen de kosten € 17,50 (ex. BTW).

Wanneer u zich heeft aangemeld ontvangt u van ons een paar dagen voor het congres een persoonlijke link naar de livestream.

Heeft u vragen omtrent het online pedicurecongres? Neem contact met ons op door te bellen naar 088 – 454 77 21 of te mailen naar voetzorg@podotherapeut.nl.

Aanmelden Pedicurecongres Huid en Houding 2020

Wij zijn aangesloten bij: