Podotherapie studeren?

Weet je niet zeker of podotherapie iets voor jou is? Wij nemen je mee in een digitale rondleiding door de praktijk met een 360 graden VR Experience. Daarnaast kunnen we je in contact brengen met één van onze podotherapeuten. Hij of zij kan je alles vertellen over het vak. En wil je een dagje meelopen? Dat kan! We laten je graag zien hoe leuk het werk als podotherapeut is.

Meld je aan!

Altijd een stap verder.

Studiekeuze

Het maken van de juiste studiekeuze is enorm belangrijk. Die keuze wordt op dit moment bemoeilijkt door de huidige omstandigheden omtrent het Coronavirus: open dagen die zijn afgelast, meeloopdagen die niet plaats kunnen vinden, enzovoort. Toch willen wij je graag wat vertellen over ons mooie vak.

Digitale rondleiding

We nemen je met behulp van een digitale 360 graden rondleiding mee in onze praktijk. Wij sturen een VR bril naar je toe met instructies, zodat je thuis een kijkje in onze praktijk kunt nemen.

Meld je aan!

Saxion / Fontys

De opleiding Podotherapie wordt aangeboden door twee hogescholen in Nederland: Hogeschool Saxion in Enschede en Fontys Hogeschool in Eindhoven.

Meld je aan!

Wil je de VR-Experience thuis ontvangen en wil je meer informatie over podotherapie? Vul dan onderstaand contactformulier in. Je ontvangt van ons onder andere een VR bril en een link naar de video zodat je de digitale rondleiding thuis kunt bekijken. Als je aangeeft dat je meer informatie wilt, zorgen wij ervoor dat één van onze podotherapeuten contact met je opneemt om je meer te vertellen over podotherapie.

Wij zijn aangesloten bij: