Podotherapie studeren?

Weet je niet zeker of podotherapie iets voor jou is? Wij nemen je mee in een digitale rondleiding door de praktijk middels een 360 graden VR Experience. Daarnaast bieden we je een informatiegesprek met een van onze podotherapeuten aan. We laten je graag zien hoe leuk het werk als podotherapeut is.

Studiekeuze

Het maken van de juiste studiekeuze is enorm belangrijk. Die keuze wordt op dit moment bemoeilijkt door de huidige omstandigheden omtrent het Coronavirus: open dagen die zijn afgelast, meeloopdagen die niet plaats kunnen vinden, enzovoort. Toch willen wij je graag wat vertellen over ons mooie vak.

Digitale rondleiding

We nemen je met behulp van een digitale 360 graden rondleiding mee in onze praktijk. Wij sturen een VR bril naar je toe met instructies, zodat je thuis een kijkje in onze praktijk kunt nemen.

Informatiegesprek met de podotherapeut

Naast de digitale rondleiding bieden wij je een informatiegesprek aan met een van onze podotherapeuten. Zij kunnen je alles vertellen over zowel de opleiding als het werken in de praktijk.

VR-bril

Saxion / Fontys

De opleiding Podotherapie wordt aangeboden door twee hogescholen in Nederland: Hogeschool Saxion in Enschede en Fontys Hogeschool in Eindhoven.

Logo Saxion Fontys

Meld je aan!

Wil je graag deelnemen aan de digitale rondleiding en het informatieve gesprek met de podotherapeut? Vul onderstaand contactformulier in en wij sturen je de benodigdheden. Je ontvangt van ons onder andere een VR bril en een link naar de video zodat je de digitale rondleiding thuis kunt bekijken. Daarnaast neemt een van onze podotherapeuten contact met je op voor het informatiegesprek.

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • De podotherapeut neemt contact met je op om een definitieve datum en tijdstip met je af te spreken.

Wij zijn aangesloten bij: