Podotherapeutische Zolen

Podotherapeutische zolen, ook wel steunzolen of inlegzolen genoemd, kunnen u helpen om van uw voetklachten af te komen. De zolen ondersteunen uw banden, spieren en gewrichten om u beter en comfortabeler te laten lopen. Ook kunnen ze uw stand en looppatroon verbeteren. Podotherapeutische zolen worden specifiek voor uw voeten gemaakt. Hiervoor maken wij gebruik van zeer nauwkeurige 3D scantechniek.

Afhankelijk van uw behoeftes kunnen uw zolen aangepast worden. Voor sporters maakt de (sport)podotherapeut speciale sportzolen. Deze bestaan uit een ander materiaal, voor een betere demping en grip te tijdens uw sportactiviteiten.

Wanneer Steunzolen?

De podotherapeut kan een therapie met steunzolen in veel gevallen toepassen. Hieronder vindt u een aantal specifieke voorbeelden van klachten waarbij zooltherapie mogelijk wordt toegepast:

Wat zijn de kosten van Steunzolen?

De kosten van podotherapeutische steunzolen worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering en gaan daarom niet ten koste van uw eigen risico. De kosten bedragen €252,00, inclusief nacontrole. De dekking voor de therapie hangt af van uw aanvullende pakket.

Een afspraak maken met een van onze specialisten?

Wij zijn aangesloten bij: