Behandeling

Een podotherapeut heeft de beschikking over een breed scala aan behandelmogelijkheden om allerlei soorten klachten te kunnen behandelen. Een bezoek aan de podotherapeut begint met een gesprek waarin duidelijk wordt welke klachten u heeft. Aan de hand van dit gesprek zal de podotherapeut een onderzoek doen naar het verloop en de oorzaak van uw klachten.

Fits teenslippers zwart en bruin

Op maat gemaakte slippers (FITS)

Een op maat gemaakte slipper, sandaal of huisschoen is de oplossing om altijd en overal uw zooltherapie voort te zetten. FITS biedt volledig op maat gemaakte sandalen en slippers, geschikt voor zowel binnen- als buitenshuis gebruik.

Aanmeten van FITS

De podotherapeuten van Voetencentrum Wender kunnen een op maat gemaakte slipper, sandaal of huisschoen voor u aanmeten. Onder andere door middel van een 3D-scan van uw voeten zorgt de podotherapeut ervoor zorgen dat het voetbed perfect op uw voet en bij uw therapie aansluit.

Modellen

FITS beschikt over een uitgebreid assortiment modellen voor zowel dames als heren. Ieder seizoen zijn er nieuwe kleuren en modellen beschikbaar, zodat u ze het hele jaar kunt dragen. In de lente en in de zomer lekker buiten, en in de herfst en winter thuis als dé in-huis sandaal.

Logo FITS slippers

Bekijk de volledige collectie op www.fitsyourfeet.nl

Een afspraak maken met een van onze specialisten?

Wij zijn aangesloten bij: