Behandeling bij de podotherapeut

Praktijkovername

Praktijkovername

Bent u op zoek naar een geschikte partij om uw podotherapiepraktijk over te nemen? Voetencentrum Wender heeft ruime ervaring met praktijkovernames. Een praktijkoverdracht vraagt om een goede voorbereiding en kennis van de branche. Wij ondersteunen u graag in de overdracht van uw podotherapiepraktijk.

Wie zijn wij?

Wij zijn Voetencentrum Wender. In 1995 begon Ed Wender zijn eerste podotherapiepraktijk onder de naam ‘Podotherapie Wender’. Inmiddels is Voetencentrum Wender uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 280 vestigingen door heel Nederland. We werken vanuit vier kernwaardes: aandachtig, innovatief, gespecialiseerd en ondernemend. We hebben de mogelijkheid om met veel verschillende medische disciplines samen te werken en hebben zelf de nodige specialisaties in huis gehaald. Zo zijn we in staat om complete en hoogstaande voetzorg te leveren.

Meer over ons

Overnamemogelijkheden

Overnamemogelijkheden

Elke podotherapiepraktijk is uniek en heeft zijn eigen identiteit, een overname is dus nooit hetzelfde. Om deze reden biedt Voetencentrum Wender verschillende overnamemogelijkheden. We maken voor elke praktijkovername een uniek overnameplan. Dit plan begint altijd met een periode waarin we vrijblijvend kennis met elkaar maken. In dit gesprek bespreken we uw wensen en verwachtingen rondom een mogelijke overname.

Wanneer sprake is van een klik bepalen we samen de doelen en de voornemens. Vervolgens voeren we een onderzoek uit zodat we gezamenlijk tot een overeenkomst komen en er na zo’n zes maanden tot samenwerking kan worden overgegaan.

Interesse?

Interesse?

Onze ruime ervaring met praktijkovernames ondersteunt u in het proces. Twijfelt u over de verkoop van uw praktijk? We informeren u graag over de mogelijkheden. Neem contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen of te bellen naar 088 – 454 77 00.

Contactformulier praktijkovername

Contactformulier praktijkovername

Contactformulier praktijkovername

Wilt u een afspraak maken bij de podotherapeut?
Anderen bekeken ook