Stagiair(e) of Afstudeerder Grafisch Vormgever Gezocht in Hengelo, OV

Fulltime of parttime, per 1 februari 2021

In ons marketingteam proberen we dat ene vette idee écht in praktijk te brengen. We hebben verschillende creatieve uitdagingen voor je liggen. De grote vraag naar content maakt dat jij in ons team direct een volwaardige werkplek krijgt. Geen ‘hulpje’, maar mooie dingen maken die we in onze organisatie kunnen gebruiken! We ondersteunen je waar het nodig is, maar we doen iedere dag een beroep op jouw eigen creativiteit. Je werkt grafische producten van A tot Z uit: conceptfase, ontwerpen, feedbackronde, opleveren. In ons marketingteam is veel kennis aanwezig over grafisch ontwerp, dus vraag maar raak! Je bent ten slotte bij ons om te leren.

Ligt jouw passie meer bij video? Bekijk onze andere stage-vacature!

Wij worden blij van mooie ontwerpen

We noemen onze marketingafdeling ook wel het ‘interne reclamebureau’. En daar mag doeltreffend grafisch werk natuurlijk niet ontbreken. Je gaat op zoek naar een creatieve manier om de vraagstelling uit het werkveld om te zetten in een gaaf eindproduct dat er gelikt uitziet, maar dat ook het doel dient. We kunnen jouw grafische skills goed gebruiken in ons team. We gaan er vanuit dat je de nodige kennis hebt van het Adobe CC pakket, maar uiteraard zijn we bereid je nog veel meer te leren!

Dit vragen we van jou

Om je stage bij ons te kunnen doen, vragen we het volgende:

  • Je volgt een relevante opleiding waarbij de focus ligt op vormgeving (MBO of HBO)
  • Je bent minimaal 3 werkdagen per week beschikbaar
  • Een portfolio is een must
  • Adobe Illustrator, InDesign en Photoshop zijn voor jou bekend terrein
Grafische vormgeving

Onze werken

Hardloopevenement Haaksbergen

Voor de Haaksbergse Engelse Mijlenloop ontwikkelden wij de huisstijl. Een sportieve uitstraling met de kleuren van de Engelse vlag. Een fris nieuw design, met behoud van herkenbare Haaksbergse elementen.

Custom design aanhanger Kievit Sport

Om running & -indoorwinkel Kievit Sport stijlvol mobiel te maken, ontwikkelden we een custom design voor hun aanhanger. Zo stelen ze de show op indoor- en running events!

Jaarverslag

Elk jaar maken we een jaarverslag waarin we onze hoogtepunten van het afgelopen jaar uitlichten en benoemen waar we ons het komende jaar mee bezig gaan houden.

Jaarverslag 2019

Huisstijl Voetencentrum Wender 25 jaar

Dit jaar bestaan we 25 jaar. Reden om een flitsend nieuw logo te ontwerpen. Hier zie je de uitnodiging voor het jubileumfeest. Helaas  kon het feest in verband met de coronacrisis niet doorgaan.

Uitnodiging 25 jaar Wender

Kievit Sport indoordagen

Kievit Sport organiseert indoordagen voor de zaalsport, waar ze op locatie de juiste schoenen aanmeten. Om de aanloop naar het event te vergroten, ontwikkelden we deze opvallende stijl voor ze.

Jouw eerste project bij ons

We hebben hier alvast een plek gereserveerd om jouw eerste werk te presenteren. We hopen dat we je hebben overtuigd om bij ons te komen. Ben je enthousiast geworden? Meld je dan aan!

In ons team werk je vooral aan projecten van Voetencentrum Wender, maar daarbij passeren vaak ook andere organisaties de revue:

Kievit Sport
Kievit Schoenen
PLT
Teamsunweb

Ook goed om te weten

Wij zijn bij S-BB een erkend leerbedrijf voor Mediavormgevers.

sbb-beeldmerk

Klaar om te groeien als vormgever?

Ben jij klaar om te leren? Kom bij ons je stage lopen. Wie weet houd je er een uitdagende baan aan over! Waag de stap en kom erachter dat je ook in de gezondheidssector aan hele vette, creatieve projecten kunt werken.

Vul onderstaand formulier in of stuur een mail naar n.eikelboom@podotherapeut.nl

Aanmeldformulier

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.

Wij zijn aangesloten bij: