Header Crediteurenadministratie

Vacature Crediteurenadministratie (24 – 40 uur)

Vacature Crediteurenadministratie (24 – 40 uur)

Ben je een aanpakker? Kun je niet wachten om de crediteurenadministratie van de diverse entiteiten uit de Scharenborg groep te verzorgen? Weet jij als geen ander hoe je cijfermatig en nauwkeurig onze crediteurenadministratie kan ondersteunen om afspraken met onze interne en externe relaties te waarborgen? Dan zoeken wij jou! Je bent verantwoordelijk voor de crediteurenadministratie en ondersteunt de afdeling op diverse onderdelen.

 

Over Ons

Over Ons

De Scharenborg Groep is een concern van meerdere zorg verlenende organisaties – gericht op totale voetzorg -, waardoor het een unieke omgeving is om in te werken. Hieronder vallen onder andere de volgende bedrijven: waaronder Voetencentrum Wender, Penders Voetzorg, Voetmax Orthopedie, Kievit Orthopedie, Wittepoel Orthopedie, Kievit Schoenen, PLT Product/PLT Portugal en Podo-IT. Voetencentrum Wender is marktleider binnen de podotherapie en datzelfde geldt voor Penders Voetzorg en Kievit Orthopedie binnen de orthopedische schoenmakerij. PLT Products en PLT Portugal bedient een groot deel van de podotherapie-markt en vanuit Podo-IT wordt eigen software ontwikkeld welke wordt gebruikt binnen de verschillende zorgverlenende instanties.

Over de functie

Over de functie

Door de diverse bedrijven en transacties is het een uitdagende functie en lever je direct meerwaarde voor de bedrijven. Je werkt vanuit ons hoofdkantoor in Hengelo (Overijssel) en bent onderdeel van de financiële administratie, bestaande uit 15 collega’s.
In jouw rol ben je verantwoordelijk om inkoopfacturen tijdig te verwerken, waarbij je ook het autoriseren van de inkoopfacturen in de grip houdt en najaagt. Je doet betalingsvoorstellen aan de Controller en zorgt dat de betalingen aan leveranciers tijdig worden gedaan. Daarnaast onderhoud en volg je diverse tussenrekeningen in de boekhouding en ondersteun je de Controller bij de maand- en jaarafsluiting. Verder heb je regelmatig contact met leveranciers.
Je weet van aanpakken, toont initiatief, kan zelfstandig werken maar kan bovenal goed met een pc omgaan en bent punctueel. Het actief meedenken om het werk te verbeteren en vereenvoudigen hoort ook bij je werk.

De Kievit in Hengelo
Video: werken bij ons
De Kievit in Hengelo

Video: werken bij ons

Iedere dag zit vol kansen om vooruit te gaan en plezier te maken. Bij ons focus je op datgene wat jij echt leuk vindt. We zijn een club gezellige, gepassioneerde en gedreven mensen. En we hopen dat jij ook bij ons team komt. Bekijk de video!

Jouw profiel

Jouw profiel

  • Je hebt de opleiding MBO boekhouding afgerond of een soortgelijke opleiding;
  • Je bent minimaal 24 uur beschikbaar;
  • Je hebt een actieve werkhouding en een accurate manier van werken;
  • Je denkt mee, signaleert knelpunten en levert een bijdrage aan het verbeteren van het gehele proces.
Wat bieden wij?
Vacature Crediteurenadministratie

Wat bieden wij?

Werken bij Voetencentrum Wender heeft veel voordelen! Vraag het onze collega’s maar. Hieronder vind je een aantal pluspunten:

  • Laptop van de zaak;
  • Passend salaris;
  • Reiskostenvergoeding van €0,21 cent per kilometer (vanaf 4 km);
  • Pensioenregeling o.b.v. 50/50;
  • Gezellige werksfeer in een enthousiast team;
  • Je kunt mee met onze legendarische jaarlijkse wintersport.
Nieuwsgierig geworden?

Nieuwsgierig geworden?

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt het werken bij de Scharenborg Groep je een mooie stap? Stuur dan je CV met korte motivatie naar vacature@scharenborggroep.nl t.a.v. Bo Meenhuis. Voor vragen zijn wij ook telefonisch of per WhatsApp te bereiken op het telefoonnummer 06 81 41 23 33. Wie weet ziet jouw werkdag er dan binnenkort net zo mooi uit als die van ons!

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature podotherapeut in Leiden 2
Vacature podotherapeut in Leiden 2

Ga de uitdaging aan!

Ga de uitdaging aan!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Max. bestandsgrootte: 40 MB.
Privacy*
Anderen bekeken ook