Financieel medewerker met communicatieve skills

Voor ons hoofdkantoor in Hengelo (OV) zijn wij op zoek naar een financieel medewerker voor 40 uur per week.

Wij zijn Voetmax Orthopedie, specialisten in het maken van volledig op maat gemaakte- en aangepaste schoenen. Wij bieden orthopedie aan op meer dan 20 locaties in Nederland. Wij zijn onderdeel van de Voetencentrum Wender groep; podotherapeuten op meer dan 300 locaties in Nederland. Wij zijn koplopers op het gebied van innovatie en werken met de nieuwste technologieën en de modernste software binnen onze vakgebieden. Voor ons hoofdkantoor, Medisch Centrum de Kievit in Hengelo (OV) zijn we op zoek naar een financieel medewerker.

De functie

Als financieel medewerker ben je samen met je team verantwoordelijk voor de (financiële) administratie van Voetmax. In onze sterk groeiende organisatie breng je verdere structuur en overzicht aan. Je draagt zorg voor een tijdige en correcte administratieve verwerking van alle activiteiten en voert mutaties uit. Het beantwoorden van telefonische vragen en mails over organisatorische en financiële zaken behoort ook tot jouw takenpakket. Wij zijn erg ambitieus en continu aan het verbeteren, wij vragen van jou dat je initiatief toont en een actieve bijdrage levert aan het team.

Jouw profiel

 • Je beschikt over HBO werk-en denkniveau
 • Je hebt sterke communicatieve en organisatorische eigenschappen
 • Je signaleert problemen, bent oplossingsgericht en je bent sterk in verslaglegging
 • Je bent in staat om ad hoc werkzaamheden op te pakken en af te ronden binnen de daartoe gestelde deadlines
 • Affiniteit met geautomatiseerde systemen is een pré
 • Je bent accuraat, initiatiefrijk en je kunt snel schakelen
 • Je hebt geen negen tot vijf mentaliteit
 • Je bent in staat om de leiding te pakken en je wilt jezelf blijven ontwikkelen

Footnote

Werken bij Voetmax is ook: een ongekend goede werksfeer met maandelijkse borrels, legendarische jaarlijkse wintersport, leuke teamuitjes en een informele werksfeer. Daarnaast bieden wij een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ben jij degene die wij zoeken?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Stuur dan vóór 15 januari je korte motivatie en CV naar vacature@podotherapeut.nl t.a.v. Sylvia Abel.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Of vul onderstaand formulier in!

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.

Wij zijn aangesloten bij: