Medewerker Servicebureau m/v (24-36 uur)

Voor ons hoofdkantoor in Hengelo (O) zijn wij op zoek naar een medewerker voor het servicebureau.

Wij zijn Voetencentrum Wender, specialist op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. We bieden podotherapie aan op meer dan 300 locaties in Nederland. Wij hebben een team van 200 supergezellige en gemotiveerde collega’s. Voor ons hoofdkantoor, Medisch Centrum de Kievit in Hengelo (O) zijn we op zoek naar een medewerker servicebureau.

De afdeling

Het servicebureau is het dynamische centrum van onze organisatie waar het eerste contact met de patiënt wordt gelegd. Het bestaat uit een enthousiast team van 25 collega’s dat er iedere dag weer voor zorgt dat onze patiënten de best mogelijke service ervaren en dat onze podotherapeuten en pedicures ondersteund worden.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Dagelijks wordt er een flinke stroom e-mails en telefoontjes behandeld door jou en je collega’s. Jij helpt mee bij het inplannen van afspraken bij onze podotherapeuten en pedicures en beantwoordt vragen die onze patiënten per e-mail of telefoon aan ons stellen. Wij zijn erg ambitieus en continu aan het verbeteren, wij vragen van jou dat je initiatief toont en een actieve bijdrage levert aan het team.

Jouw profiel

 • Je hebt minimaal een afgeronde mbo 4-opleiding.
 • Je bent zowel mondeling als schriftelijk zeer vaardig in de Nederlandse taal.
 • Je hebt een goede kennis van- en ervaring met het MS Office-pakket.
 • Je vindt het prettig om te werken in teamverband in een dynamische organisatie waar veel veranderingen plaatsvinden.
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een klantgerichte omgeving.
Medewerker Servicebureau

Footnote

 • Werken bij Voetencentrum Wender is ook: een ongekend goede werksfeer met maandelijkse borrels, legendarische jaarlijkse wintersport,  de leukste teamactiviteiten en een informele werksfeer.
 • Een prima salaris
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Nieuwsgierig geworden?

Heb je interesse en woon je binnen een straal van 20 kilometer rondom Hengelo(O)? Stuur dan uiterlijk 4 januari je CV met een korte motivatie naar vacature@podotherapeut.nl t.a.v. Sylvia Abel of upload je CV en motivatie via de website.
Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Of vul onderstaand formulier in!

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.

Wij zijn aangesloten bij: