Vergoeding podotherapie en steunzolen Bewuzt 2024

Hieronder vindt u een overzicht van de aanvullende verzekeringspakketten van Bewuzt. Helaas bieden de aanvullende pakketten van Bewuzt geen vergoeding voor podotherapie of steunzolen. U kunt in het selectievak een andere zorgverzekeraar selecteren, om te kijken welke pakketten er bij andere zorgverzekeraars beschikbaar zijn.

Let op: Het overzicht is slechts een hulpmiddel. Check altijd uw eigen polis of raadpleeg uw zorgverzekeraar om zeker te zijn van uw vergoeding.

Uw verzekeraar:

 • Vergoeding podotherapie Bewuzt

  Pakket Vergoeding podotherapie
  Aanvullende verzekering Geen vergoeding

  Opmerking

  Heeft u ook orthopedische schoenen nodig?

  Heeft u naast podotherapie ook orthopedische schoenen nodig? Dan is het goed om te weten dat het bij VGZ een verplichte eis is dat de zorgverzekeraar goedkeuring verleent aan uw orthopedisch schoentechnicus vóórdat er schoenen gemaakt mogen worden. Wordt deze goedkeuring niet verleend door VGZ, dan vervalt uw recht op vergoeding.

  Naast de machtiging wordt ook een motivatiedocument verlangd, waarin de orthopedisch schoentechnicus moet motiveren waarom u orthopedische schoenen nodig heeft. Wordt deze motivatie door de zorgverzekeraar afgewezen, dan vervalt uw recht op vergoeding.

 • Vergoeding steunzolen Bewuzt

  Pakket Vergoeding steunzolen
  Aanvullende verzekering Geen vergoeding

Vind een podotherapeut bij u in de buurt

Selecteer uw verzekeraar

Selecteer hier uw verzekeraar. U krijgt dan een overzicht van de aanvullende verzekeringspakketten van deze verzekeraar.

Uw verzekeraar:

Wilt u een afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken?

Wij zijn aangesloten bij: