Vergoeding podotherapie en steunzolen DSW 2024

Hieronder vindt u een overzicht van de aanvullende verzekeringspakketten van DSW. Het is goed om te weten dat podotherapie wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Er wordt geen aanspraak gemaakt op uw eigen risico.

Let op: Het overzicht is slechts een hulpmiddel. Check altijd uw eigen polis of raadpleeg uw zorgverzekeraar om zeker te zijn van uw vergoeding.

Uw verzekeraar:

 • Vergoeding podotherapie DSW

  Pakket Vergoeding podotherapie
  AV Compact Max. €27,50 per behandeldatum
  AV Standaard Max. €27,50 per behandeldatum
  AV Student Max. €27,50 per behandeldatum
  AV Top Max. €27,50 per behandeldatum

  Opmerking

  Bovenstaande vergoedingen gelden voor maximaal 6 behandelingen per kalenderjaar. Een siliconenorthese, nagelbeugel, laterale wig en op maat gemaakte slippers met geïntegreerde zool vallen niet binnen de vergoeding. Daarnaast dient de hulp te worden verleend door een erkend podotherapeut, podoposturaal therapeut, podoloog of podokinesioloog. Voetencentrum Wender is een erkende podotherapiepraktijk.

  Heeft u ook orthopedische schoenen nodig?

  Heeft u naast podotherapie ook orthopedische schoenen nodig? Dan is het goed om te weten dat het bij DSW een verplichte eis is dat de zorgverzekeraar goedkeuring verleent aan uw orthopedisch schoentechnicus vóórdat er schoenen gemaakt mogen worden. Wordt deze goedkeuring niet verleend door DSW, dan vervalt uw recht op vergoeding.

 • Vergoeding steunzolen DSW

  Pakket Vergoeding steunzolen
  AV Compact Geen vergoeding
  AV Standaard 50% tot max. €55,00 per kalenderjaar
  AV Student 50% tot max. €55,00 per kalenderjaar
  AV Top 50% tot max. €75,00 per kalenderjaar

Vind een podotherapeut bij u in de buurt

Selecteer uw verzekeraar

Selecteer hier uw verzekeraar. U krijgt dan een overzicht van de aanvullende verzekeringspakketten van deze verzekeraar.

Uw verzekeraar:

Wilt u een afspraak maken?

Budget steunzolen en budget podotherapie bij DSW

Het overzicht is opgedeeld in een gedeelte Podotherapie en een gedeelte Steunzolen, omdat DSW onderscheid maakt in de vergoeding voor deze twee onderdelen. Dat betekent dat eventuele steunzolen niet vergoed worden vanuit het budget voor podotherapie, maar vanuit het budget voor steunzolen en andersom.

Podotherapeut Voetencentrum Wender

Wilt u een afspraak maken?

Wij zijn aangesloten bij: