Podotherapeut steunzolen in schoenenPodotherapeut steunzolen in schoenen Podotherapeut in Almelo

Podotherapeut in Almelo

Voetencentrum Wender is gevestigd op verschillende locaties in Almelo. U vindt onze vestigingen verspreid door de stad, waaronder een aantal gezondheidscentra en in het ZGT (Ziekenhuis Almelo). We vestigen ons graag nabij onze bezoekers. Zo zitten we onder andere in het centrum en in de wijken Schelfhorst en Rohof.

Kies een vestiging uit onderstaande lijst voor specifieke informatie over de praktijk.

Wat doet een podotherapeut?

Podoloog Almelo

Wat doet de podotherapeut in Almelo?

Onze podotherapeuten in Almelo doen uitgebreid onderzoek naar het ontstaan van klachten aan de voeten, benen, knieën en heupen. Mogelijke onderdelen van het behandeltraject zijn steunzolen op maat, een orthese voor de tenen, (medical) taping, nagelbeugel en uitgebreid advies op het gebied van schoenen en eventueel training.

Lees meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken in Almelo?

Wanneer gaat u naar de podotherapeut in Almelo?

Wanneer gaat u naar de podotherapeut in Almelo?

Heeft u last van zere voeten? Pijn bij het lopen? Dan is het aan te raden om eens een bezoek te brengen aan één van onze podotherapeuten in Almelo. De podotherapeut is de specialist op het gebied van de voet en alle klachten die daaruit voortkomen. Afhankelijk van uw klachten, kan een therapie bijvoorbeeld bestaan uit het aanmeten van podotherapeutische zolen (ook wel inlegzolen of steunzolen genoemd), een schoenadvies, behandeling van een likdoorn of ingegroeide teennagel en meer.

Steunzolen aanmeten in Almelo

Steunzolen aanmeten in Almelo

We hebben een overzicht gemaakt van locaties in Almelo om steunzolen aan te meten.

Bekijk het overzicht hier

Altijd een stap verder.