Podotherapeut maakt iPad 3D scanPodotherapeut maakt iPad 3D scan Podotherapeut in Almere

Podotherapeut in Almere

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Almere? Dan kunt u terecht in Gezondheidscentrum het Noorderdok, Gezondheidscentrum de Notekraker aan het Wim Kanplein of aan de Amstelveenstraat. Alle locaties zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Overzicht Podotherapie in Almere:

Wat doet een podotherapeut?

Podoloog Almere

Wat doet de podotherapeut in Almere?

Onze podotherapeuten in Almere doen uitgebreid onderzoek naar het ontstaan van klachten aan de voeten, benen, knieën en heupen. Mogelijke onderdelen van het behandeltraject zijn steunzolen op maat, een orthese voor de tenen, (medical) taping, nagelbeugel en uitgebreid advies op het gebied van schoenen en eventueel training.

Lees meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken in Almere?

Wanneer naar de podotherapeut?

Wanneer gaat u naar de podotherapeut in Almere?

Heeft u last van zere voeten? Pijn bij het lopen? Dan is het aan te raden om eens een bezoek te brengen aan één van onze podotherapeuten in Almere. De podotherapeut is de specialist op het gebied van de voet en alle klachten die daaruit voortkomen. Veelvoorkomende klachten zijn pijn in de achillespees, hielspoor (fasciitis plantaris) en een doof of tintelend gevoel in de voeten.

Door het uitvoeren van een onderzoek kan onze podotherapeut in Almere de oorzaak van uw klachten achterhalen en daarbij een passend behandelplan opstellen. Daarbij kunt u denken aan het aanmeten van podotherapeutische zolen, een orthese (teenstukje) of het geven van een schoenadvies. Bij Voetencentrum Wender staat u centraal en doen wij er alles aan om kwaliteitszorg te leveren met als doel een zo specifiek mogelijke oplossing te bedenken voor uw probleem. Wij vinden het belangrijk dat er voor ieder voet gerelateerd een passende oplossing moet zijn.

Om een bezoek aan een podotherapiepraktijk in Almere zo makkelijk mogelijk te maken zijn we op diverse locaties in de stad gevestigd. Zo is er altijd een podotherapeut bij u in de buurt.

Podotherapie Flevoziekenhuis

Podotherapie Flevoziekenhuis

Voetencentrum Wender is aanwezig binnen het Flevoziekenhuis op de diabetische voetenpoli. Op deze locatie kunt u alleen terecht op basis van een verwijzing.

Overname Podotherapie Almere

Overname Podotherapie Almere

In 2021 is een deel van de podotherapiepraktijken van Podotherapie Almere overgedragen aan Voetencentrum Wender. Podotherapeut Judith Damen is daarmee in dienst gekomen van onze praktijk.

Lees meer over Judith Damen

Podotherapie Almere Haven en Almere Stad

Podotherapie in Almere

Podotherapie Almere Haven en Almere Stad

U kunt bij Voetencentrum Wender terecht voor Podotherapie in Almere Haven en Almere Stad. Woont u in Almere, dan is de podotherapeut dus altijd dichtbij.

Altijd een stap verder.