Altijd een stap verder.

Podotherapeut in Almere

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Almere? Dan kunt u terecht in Gezondheidscentrum het Noorderdok, Gezondheidscentrum de Notekraker aan het Wim Kanplein of aan de Amstelveenstraat. Alle locaties zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Onze podotherapeuten in Almere doen uitgebreid onderzoek naar het ontstaan van klachten aan de voeten, benen, knieën en heupen. Mogelijke onderdelen van het behandeltraject zijn steunzolen op maat, een orthese, (medical) taping, nagelbeugel en uitgebreid advies op het gebied van schoenen en eventueel training.

Bekijk het overzicht hieronder en selecteer een gewenste locatie in Almere voor meer informatie.

Locaties in de buurt

Locatie
Adres
Plaats

Wilt u een afspraak maken?

Wanneer gaat u naar de podotherapeut in Almere?

Heeft u last van zere voeten? Pijn bij het lopen? Dan is het aan te raden om eens een bezoek te brengen aan één van onze podotherapeuten in Almere. De podotherapeut is de specialist op het gebied van de voet en alle klachten die daaruit voortkomen. Veelvoorkomende klachten zijn pijn in de achillespees, hielspoor (fasciitis plantaris) en een doof of tintelend gevoel in de voeten.

Overname podotherapiepraktijken Podotherapie Almere

In 2021 is een deel van de podotherapiepraktijken van Podotherapie Almere overgedragen aan Voetencentrum Wender. Podotherapeut Judith Damen is daarmee in dienst gekomen van onze praktijk.

Lees meer

Podotherapie Flevoziekenhuis Almere

Voetencentrum Wender is aanwezig binnen het Flevoziekenhuis op de diabetische voetenpoli. Op deze locatie kunt u alleen terecht op basis van een verwijzing.

Podoloog Almere

Wij zijn aangesloten bij: