Uitleg schoenadvies behandelkamerUitleg schoenadvies behandelkamer Podotherapeut in Amstelveen

Podotherapeut in Amstelveen

Voetencentrum Wender heeft meerdere vestigingen in Amstelveen. U vindt ons verspreid door de stad op diverse locaties waaronder een aantal gezondheidscentra. We vestigen ons graag zo dicht mogelijk bij u in de buurt. Zo zijn we onder andere te vinden in de wijken Elsrijk, Bankras en Randwijck.

Kies een vestiging uit onderstaande lijst voor specifieke informatie over de praktijk.

The podiatrist in Amstelveen

Podoloog Zuid-Holland

The podiatrist in Amstelveen

Are you looking for an English or Spanish speaking podiatrist in Amstelveen? We are happy to introduce you to Elena, our English and Spanish speaking podiatrist in Amstelveen. Due to a possible language barrier, it can be hard for you and you podiatrist to deliver the right message. Communication is key to make sure the treatment procedure is wel understood and for us to understand what is causing you physical complaints. Therefore Elena joined our team. Elena can be found at the following locations in Amstelveen:

Read more

Wilt u een afspraak maken in Amstelveen?

Wat doet de podotherapeut in Amstelveen?

Wat doet de podotherapeut in Amstelveen?

Onze podotherapeuten in Amstelveen doen uitgebreid onderzoek naar het ontstaan van klachten aan de voeten, benen, knieën en heupen. Mogelijke onderdelen van het behandeltraject zijn steunzolen op maat, een orthese voor de tenen, (medical) taping, nagelbeugel en uitgebreid advies op het gebied van schoenen en eventueel training.

Wanneer gaat u naar de podotherapeut in Amstelveen?

Wanneer gaat u naar de podotherapeut in Amstelveen?

Heeft u last van pijnlijke voeten? Voetencentrum Wender is samengesteld uit een team van podotherapeuten die gespecialiseerd zijn in het onderzoeken, behandelen en verhelpen van lichamelijke klachten aan de voeten. Bij ons kunt u terecht voor een uitgebreid onderzoek, behandeling en advies om de oorzaak van een klacht te achterhalen en te verminderen.

Steunzolen aanmeten in Amstelveen

Steunzolen aanmeten in Amstelveen

We hebben een overzicht gemaakt van locaties in Amstelveen om steunzolen aan te meten.

Bekijk het overzicht hier

Altijd een stap verder.