Podotherapeut Voetencentrum Wender BehandelkamerPodotherapeut Voetencentrum Wender Behandelkamer Podotherapeut in Amsterdam

Podotherapeut in Amsterdam

Voetencentrum Wender heeft een groot aantal vestigingen in Amsterdam. U vindt onze vestigingen verspreid door de stad op diverse locaties, waaronder een aantal gezondheidscentra en in het Amsterdam UMC (Universitair Medisch Centrum). We vestigen ons graag zo dicht mogelijk bij u in de buurt. Zo zijn we onder andere te vinden in Amsterdam Zuid-Oost, in de wijken Holendrecht, Gein en Reigersbos. Ook vindt u ons in Amsterdam-West, in de wijken Da Costabuurt en de Staatsliedenbuurt. In Amsterdam Nieuw-West bevindt de podotherapeut zich in de wijken Nieuw-Sloten en Akersloot.

Wat doet een podotherapeut?

Podoloog Amsterdam

Wat doet de podotherapeut in Amsterdam?

Onze podotherapeuten in Amsterdam doen uitgebreid onderzoek naar het ontstaan van klachten aan de voeten, benen, knieën en heupen. Mogelijke onderdelen van het behandeltraject zijn steunzolen op maat, een orthese voor de tenen, (medical) taping, nagelbeugel en uitgebreid advies op het gebied van schoenen en eventueel training.

Lees meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken in Amsterdam?

Wanneer gaat u naar de podotherapeut in Amsterdam?

Wanneer gaat u naar de podotherapeut in Amsterdam?

Heeft u last van zere voeten? Pijn bij het lopen? Dan is het aan te raden om eens een bezoek te brengen aan één van onze podotherapeuten in Amsterdam. De podotherapeut is de specialist op het gebied van de voet en alle klachten die daaruit voortkomen. Afhankelijk van uw klachten, kan een therapie bijvoorbeeld bestaan uit het aanmeten van podotherapeutische zolen (ook wel inlegzolen of steunzolen genoemd), een schoenadvies, behandeling van een likdoorn of ingegroeide teennagel en meer. Ook kunt u in Amsterdam terecht voor voetproblemen bij diabetes. Onze podotherapeuten zijn aanwezig binnen het Amsterdam UMC (Locatie AMC) op de polikliniek voor diabetische voetwonden.

Steunzolen aanmeten in Amsterdam

Steunzolen aanmeten in Amsterdam

We hebben een overzicht gemaakt van locaties in Amsterdam om steunzolen aan te meten.

Bekijk het overzicht hier

Altijd een stap verder.