Altijd een stap verder.

Podotherapeut in Amsterdam

Voetencentrum Wender heeft een groot aantal vestigingen in Amsterdam. U vindt onze vestigingen verspreid door de stad op diverse locaties, waaronder een aantal gezondheidscentra en in het Amsterdam UMC (Universitair Medisch Centrum). We vestigen ons graag zo dicht mogelijk bij u in de buurt. Zo zijn we onder andere te vinden in Amsterdam Zuid-Oost, in de wijken Holendrecht, Gein en Reigersbos. Ook vindt u ons in Amsterdam-West, in de wijken Da Costabuurt en de Staatsliedenbuurt. In Amsterdam Nieuw-West bevindt de podotherapeut zich in de wijken Nieuw-Sloten en Akersloot.

English flag English speaking podiatrist in Amsterdam
Due to a possible language barrier, it can be hard for you and your podiatrist to deliver the right message. Therefore, Maria just joined our team. She is a Portuguese podiatrist and speaks fluent EnglishPortuguese and SpanishClick here to read more about Maria and podiatry in Amsterdam.

Kies een vestiging uit onderstaande lijst voor specifieke informatie over de praktijk.

Wilt u een afspraak maken?

Wanneer gaat u naar de podotherapeut in Amsterdam?

Heeft u last van zere voeten? Pijn bij het lopen? Dan is het aan te raden om eens een bezoek te brengen aan één van onze podotherapeuten in Amsterdam. De podotherapeut is de specialist op het gebied van de voet en alle klachten die daaruit voortkomen. Afhankelijk van uw klachten, kan een therapie bijvoorbeeld bestaan uit het aanmeten van podotherapeutische zolen (ook wel inlegzolen of steunzolen genoemd), een schoenadvies, behandeling van een likdoorn of ingegroeide teennagel en meer. Ook kunt u in Amsterdam terecht voor voetproblemen bij diabetes. Onze podotherapeuten zijn aanwezig binnen het Amsterdam UMC (Locatie AMC) op de polikliniek voor diabetische voetwonden.

Steunzolen aanmeten in Amsterdam

We hebben een overzicht gemaakt van locaties in Amsterdam om steunzolen aan te meten.

Bekijk het overzicht hier

Podoloog Amsterdam

Wij zijn aangesloten bij: