Altijd een stap verder.

Podotherapeut in Apeldoorn

Voetencentrum Wender heeft meerdere vestigingen in Apeldoorn. U vindt ons verspreid door de stad op diverse locaties waaronder een aantal gezondheidscentra. We vestigen ons graag zo dicht mogelijk bij u in de buurt. Zo zijn we onder andere te vinden in het Rivierenkwartier, het Staatsliedenkwartier en Orden.

Kies een vestiging uit onderstaande lijst voor specifieke informatie over de praktijk.

Locaties in de buurt

Locatie
Adres
Plaats

Wilt u een afspraak maken?

Podotherapie in Apeldoorn

Heeft u last van pijnlijke voeten? Voetencentrum Wender is samengesteld uit een team van podotherapeuten die gespecialiseerd zijn in het onderzoeken, behandelen en verhelpen van lichamelijke klachten aan de voeten. Bij ons kunt u terecht voor een uitgebreid onderzoek, behandeling en advies om de oorzaak van een klacht te achterhalen en te verminderen.

Wanneer gaat u naar Voetencentrum Wender?

Voetklachten zijn erg vervelend en kunnen u flink belemmeren in uw dagelijkse bezigheden. Loopt u steeds moeilijker door uw zere voeten of heeft u op andere wijze klachten aan uw voeten? Ervaart u bijvoorbeeld ongemak in uw voeten tijdens het sporten, bij het opstaan uit bed, fietsen, traplopen of misschien wel autorijden? Wat uw voetproblemen ook zijn, wij helpen u er graag van af. De podotherapeut is de specialist op het gebied van de voet en alle klachten die daaruit voort kunnen komen. Uw voeten zijn de basis van uw bewegingsapparaat en het is belangrijk dat deze goed en zonder pijn kunnen functioneren.

Ervaart u klachten aan uw voeten, dan is het aan te raden om een bezoek aan de podotherapeut te brengen. Om een bezoek aan onze praktijk in Apeldoorn zo makkelijk mogelijk te maken zijn wij op diverse locaties in de stad gevestigd. Op deze manier is er altijd een podotherapeut bij u in de buurt.

Podotherapie behandeling

De eerste stap richting minder pijnlijke voeten begint bij een podotherapeutische behandeling. Een bezoek aan de podotherapeut begint altijd met een gesprek waarin uw klachten besproken worden. Daarna begint het onderzoekstraject, waarin de podotherapeut een onderzoek start om de mogelijke oorzaak van de klachten te achterhalen. Vervolgens gaan we over op het behandeltraject.

Het doel van de behandeling is om niet alleen de symptomen te bestrijden, maar vooral de kern van het probleem aan te pakken. Op deze manier voorkomen we dat klachten na verloop van tijd weer terugkeren.

De podotherapeut kan de oorzaak van pijnlijke voeten, knieën, heupen en lage rug op veel verschillende manieren behandelen. Afhankelijk van uw klachten en de uitkomst van het onderzoek, kan een therapie bijvoorbeeld bestaan uit het aanmeten van podotherapeutische zolen (ook wel inlegzolen of steunzolen genoemd), een schoenadvies, behandeling van een likdoorn of ingegroeide teennagel en meer. Het behandelplan wordt volledig samengesteld aan de hand van uw klachten en uw specifieke situatie.

Steunzolen aanmeten in Apeldoorn

We hebben een overzicht gemaakt van locaties in Apeldoorn om steunzolen aan te meten.

Bekijk het overzicht hier

Podoloog Apeldoorn

Wij zijn aangesloten bij: