Podotherapeut aanmeten inlegzolenPodotherapeut aanmeten inlegzolen Podotherapeut in Apeldoorn

Podotherapeut in Apeldoorn

Voetencentrum Wender heeft meerdere vestigingen in Apeldoorn. U vindt ons verspreid door de stad op diverse locaties waaronder een aantal gezondheidscentra. We vestigen ons graag zo dicht mogelijk bij u in de buurt. Zo zijn we onder andere te vinden in het Rivierenkwartier, het Staatsliedenkwartier en Orden.

Kies een vestiging uit onderstaande lijst voor specifieke informatie over de praktijk.

Wat doet een podotherapeut?

Podoloog Apeldoorn

Wat doet de podotherapeut in Apeldoorn?

Onze podotherapeuten in Apeldoorn doen uitgebreid onderzoek naar het ontstaan van klachten aan de voeten, benen, knieën en heupen. Mogelijke onderdelen van het behandeltraject zijn steunzolen op maat, een orthese voor de tenen, (medical) taping, nagelbeugel en uitgebreid advies op het gebied van schoenen en eventueel training.

Lees meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken in Apeldoorn?

Wanneer gaat u naar Voetencentrum Wender?

Wanneer gaat u naar Voetencentrum Wender?

Voetklachten zijn erg vervelend en kunnen u flink belemmeren in uw dagelijkse bezigheden. Loopt u steeds moeilijker door uw zere voeten of heeft u op andere wijze klachten aan uw voeten? Ervaart u bijvoorbeeld ongemak in uw voeten tijdens het sporten, bij het opstaan uit bed, fietsen, traplopen of misschien wel autorijden? Wat uw voetproblemen ook zijn, wij helpen u er graag van af. De podotherapeut is de specialist op het gebied van de voet en alle klachten die daaruit voort kunnen komen. Uw voeten zijn de basis van uw bewegingsapparaat en het is belangrijk dat deze goed en zonder pijn kunnen functioneren.

Ervaart u klachten aan uw voeten, dan is het aan te raden om een bezoek aan de podotherapeut te brengen. Om een bezoek aan onze praktijk in Apeldoorn zo makkelijk mogelijk te maken zijn wij op diverse locaties in de stad gevestigd. Op deze manier is er altijd een podotherapeut bij u in de buurt.

Podotherapie behandeling

Podotherapie behandeling

De eerste stap richting minder pijnlijke voeten begint bij een podotherapeutische behandeling. Een bezoek aan de podotherapeut begint altijd met een gesprek waarin uw klachten besproken worden. Daarna begint het onderzoekstraject, waarin de podotherapeut een onderzoek start om de mogelijke oorzaak van de klachten te achterhalen. Vervolgens gaan we over op het behandeltraject.

Het doel van de behandeling is om niet alleen de symptomen te bestrijden, maar vooral de kern van het probleem aan te pakken. Op deze manier voorkomen we dat klachten na verloop van tijd weer terugkeren.

De podotherapeut kan de oorzaak van pijnlijke voeten, knieën, heupen en lage rug op veel verschillende manieren behandelen. Afhankelijk van uw klachten en de uitkomst van het onderzoek, kan een therapie bijvoorbeeld bestaan uit het aanmeten van podotherapeutische zolen (ook wel inlegzolen of steunzolen genoemd), een schoenadvies, behandeling van een likdoorn of ingegroeide teennagel en meer. Het behandelplan wordt volledig samengesteld aan de hand van uw klachten en uw specifieke situatie.

Steunzolen aanmeten in Apeldoorn

Steunzolen aanmeten in Apeldoorn

We hebben een overzicht gemaakt van locaties in Apeldoorn om steunzolen aan te meten.

Bekijk het overzicht hier

Altijd een stap verder.