Podotherapie Den Bosch podotherapeutPodotherapie Den Bosch podotherapeut Podotherapeut Den Bosch

Podotherapeut Den Bosch

Bent u op zoek naar Podotherapie in Den Bosch? Voetencentrum Wender is gevestigd op verschillende locaties in Den Bosch. Onze praktijken bevinden zich aan de Helftheuvelpassage en de Maaspoortweg. Bekijk hieronder waar de podotherapeut zich in uw buurt bevindt.

Kies een vestiging voor meer informatie:

Wanneer gaat u naar de podotherapeut in Den Bosch?

Wanneer gaat u naar de podotherapeut in Den Bosch?

Heeft u pijn in de voeten, knieën of rug tijdens het staan of lopen? Maak dan eens een afspraak voor Podotherapie in Den Bosch. De podotherapeut is de expert op gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. De oorzaak van pijn of andere ongemakken wordt uitgebreid onderzocht. Veel mensen kennen de podotherapeut van steunzolen, maar er zijn veel andere behandelmogelijkheden. U kunt bij de podotherapeut in Den Bosch terecht voor schoenadvies, het aanmeten van op maat gemaakte steunzolen, taping, een orthese (teenstukje), behandeling van een ingegroeide teennagel, rekoefeningen en meer.

Lees meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken in Den Bosch?

Steunzolen aanmeten in Den Bosch

Steunzolen aanmeten in Den Bosch

Sommige mensen komen gericht langs voor het aanmeten van steunzolen op maat. U kunt hiervoor terecht bij onze podotherapeuten in Den Bosch. Het aanmeten van zolen wordt in onze praktijken volledig digitaal gedaan, waardoor we in staat zijn om zeer nauwkeurig te werk te gaan. Met behulp van een iPad 3D scanner wordt er een digitale voetafdruk gemaakt. Op basis van uw voetklachten kan de podotherapeut aanpassingen doen in uw steunzolen. Het digitale ontwerp wordt daarna machinaal gefreesd waarna u uw steunzolen thuis ontvangt.

Bekijk het overzicht

Veel voorkomende pijnklachten

Veel voorkomende pijnklachten

De podotherapeut in Den Bosch behandelt veel verschillende lichamelijke klachten. Veel voorkomende voorbeelden in de podotherapiepraktijk zijn pijn in de achillespees, hielspoor of een stekende pijn in de knie. U kunt in ons klachtenoverzicht een groot aantal lichamelijke klachten terugvinden. Onze podotherapeuten hebben uitgebreid beschreven hoe u deze klachten kunt herkennen en wat wij daarbij voor u kunnen betekenen.

Bekijk de klachtenwijzer

Podotherapeut of Podoloog in Den Bosch?

Podotherapeut in Den Bosch

Podotherapeut of Podoloog in Den Bosch?

In de volksmond wordt een podotherapeut al snel verward met een podoloog. Dat is onterecht. Er is een groot verschil tussen een podoloog en een podotherapeut. Een podoloog heeft een onbeschermde titel. In veel gevallen heeft een podoloog een cursus of een korte module gevolgd. Een podotherapeut is daarentegen hbo geschoold met een opleiding van vier jaar en behandelt een groter aantal klachten. Bij Voetencentrum Wender in Den Bosch wordt u altijd geholpen door podotherapeuten. U bent bij ons verzekerd van kennis en expertise.

Vergoeding podotherapie

sportinlegzolen aanmeten met een ipad 3dscan

Vergoeding podotherapie

Het is goed om te weten dat podotherapie wordt vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. De meeste zorgverzekeraars accepteren een werkwijze waarbij wij de factuur rechtstreeks voor u indienen bij uw zorgverzekeraar. Het gedeelte dat vergoed wordt, wordt dan alvast door uw zorgverzekeraar betaald. Blijven er daarna nog kosten over, dan ontvangt u voor het restbedrag een factuur. Dit is ook mogelijk binnen onze praktijken voor podotherapie in Den Bosch. Podotherapie wordt vergoed vanuit het aanvullende pakket en gaat daarom niet ten koste van uw eigen risico.

Bekijk uw vergoeding

Altijd een stap verder.