Podotherapeut aanwijzing schoenenPodotherapeut aanwijzing schoenen Podotherapeut in Den Haag

Podotherapeut in Den Haag

Voetencentrum Wender heeft een groot aantal vestigingen in Den Haag. U vindt onze vestigingen verspreid door de stad op diverse locaties waaronder een aantal gezondheidscentra, zoals Gezondheidscentrum De Koning en Vaillantplein. We vestigen ons graag zo dicht mogelijk bij u in de buurt. Zo zijn we onder andere te vinden in de Vruchtenbuurt, Stationsbuurt, Schilderswijk, Waldeck en Lage Veld.

Kies een vestiging uit onderstaande lijst voor specifieke informatie over de praktijk.

Waarom naar de podotherapeut in Den Haag?

Waarom naar de podotherapeut in Den Haag?

Heeft u last van zere voeten? Pijn bij het lopen? Dan is het aan te raden om eens een bezoek te brengen aan één van onze podotherapeuten in Den Haag. De podotherapeut is de specialist op het gebied van de voet en alle klachten die daaruit voortkomen. Afhankelijk van uw klachten, kan een therapie bijvoorbeeld bestaan uit het aanmeten van podotherapeutische zolen (ook wel inlegzolen of steunzolen genoemd), een schoenadvies, behandeling van een likdoorn of ingegroeide teennagel en meer. Ook kunt u in Den Haag terecht voor voetproblemen bij diabetes of reuma.

Lees meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken in Deb Haag?

Uw behandelaar in Den Haag

Uw behandelaar in Den Haag

Op de verschillende vestigingspagina’s ziet u welke podotherapeut aanwezig is tijdens uw afspraak. Voorbeelden zijn Kristn, Laura en Marieke.

Steunzolen aanmeten in Den Haag

Steunzolen aanmeten in Den Haag

We hebben een overzicht gemaakt van locaties in Den Haag om steunzolen aan te meten.

Bekijk het overzicht hier

Altijd een stap verder.