Altijd een stap verder.

Podotherapeut in Deventer

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Deventer? Dan kunt u op verschillende locaties terecht. U vindt podotherapiepraktijken aan de Dreef in Gezondheidscentrum Borgele, aan de Binnensingel bij Medisch Centrum Singel en Kei13 aan Wezenland 582. Alle locaties zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Onze podotherapeuten in Deventer doen uitgebreid onderzoek naar het ontstaan van klachten aan de voeten, benen, knieën en heupen. Mogelijke onderdelen van het behandeltraject zijn steunzolen op maat, een orthese, (medical) taping, nagelbeugel en uitgebreid advies op het gebied van schoenen en eventueel training.

Overzicht podotherapeuten in Deventer

Bekijk het complete overzicht met podotherapiepraktijken in Deventer hieronder en selecteer een gewenste locatie voor meer informatie.

Locaties in de buurt

Locatie
Adres
Plaats

Wilt u een afspraak maken?

Wanneer gaat u naar de podotherapeut in Deventer?

Heeft u last van zere voeten? Heeft u pijn bij het lopen in het alledaagse leven of juist tijdens het sporten? Dan is het aan te raden om eens een bezoek te brengen aan één van onze podotherapeuten in Deventer. De podotherapeut is de specialist op het gebied van de voet en alle klachten die daaruit voortkomen. Veelvoorkomende klachten zijn pijn in de achillespees, hielspoor (fasciitis plantaris) en een doof of tintelend gevoel in de voeten.

Ook voor podotherapie voor kinderen, sportpodotherapie en podotherapie voor mensen met diabetes of reuma kunt u terecht bij onze praktijken in Deventer.

Steunzolen aanmeten bij de podotherapeut in Deventer

Veel mensen hebben bij voorbaat interesse in het aanmeten van steunzolen op maat. Het is goed om te weten dat steunzolen op maat slechts één van de mogelijkheden is voor het behandelen van uw voet gerelateerde klachten. Het is belangrijk om een behandeltraject te hanteren dat past bij de klachten die u ervaart. De podotherapeut voert daarom altijd eerst een uitgebreid onderzoek uit naar het ontstaan van uw klachten. Daaruit volgt een behandelplan. Het is mogelijk dat daarin een therapie met behulp van steunzolen wordt aangeraden. Als dat het geval is, maakt de podotherapeut een 3D-scan van uw voeten. Op basis daarvan kan een zeer gedetailleerd digitaal ontwerp worden gemaakt voor uw steunzolen op maat. Deze techniek is beschikbaar binnen alle podotherapiepraktijken van Voetencentrum Wender in Deventer. In veel gevallen wordt de zooltherapie gecombineerd met adviezen op het gebied van belasting en het dragen van de juiste schoenen.

Wij hebben een overzicht gemaakt van onze podotherapiepraktijken in Deventer waar u steunzolen kunt laten aanmeten.

Bekijk het overzicht hier

Behandeling voet gerelateerde klachten in Deventer

Heeft u klachten bij het lopen of staan? Wij hebben veel verschillende klachtenbeelden uitgelicht in ons klachtenoverzicht.

Bekijk het klachtenoverzicht
Podoloog Deventer

Wij zijn aangesloten bij: