Podotherapeut voetscan ipad steunzolenPodotherapeut voetscan ipad steunzolen Podotherapeut Dordrecht

Podotherapeut Dordrecht

Voetencentrum Wender is aanwezig op verschillende locaties in Dordrecht. U vindt onze vestigingen verspreid door de stad op diverse locaties.

Kies een vestiging uit onderstaande lijst voor specifieke informatie over de praktijk.

Wanneer gaat u naar de podotherapeut in Dordrecht?

Podoloog Zuid-Holland

Wanneer gaat u naar de podotherapeut in Dordrecht?

Heeft u last van uw voeten of pijn tijdens het lopen of staan? Dan is het verstandig om een bezoek te brengen aan een podotherapeut in Dordrecht. Onze podotherapeuten kunnen u dan verder helpen op het gebied van de voet en andere klachten. Afhankelijk van uw klachten, kan een therapie bijvoorbeeld bestaan uit het aanmeten van podotherapeutische zolen (ook wel inlegzolen of steunzolen genoemd), een schoenadvies, behandeling van een likdoorn of ingegroeide teennagel en meer.

Lees meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken in Dordrecht?

Uw behandelaar in Dordrecht

Uw behandelaar in Dordrecht

Op de verschillende vestigingspagina’s ziet u welke podotherapeut aanwezig is tijdens uw afspraak.

Steunzolen aanmeten in Dordrecht

Steunzolen aanmeten in Dordrecht

Bent u geïnteresseerd in steunzolen op maat? U kunt hiervoor terecht bij onze podotherapeuten in Dordrecht. Het aanmeten van zolen in Dordrecht wordt volledig digitaal gedaan, waardoor we in staat zijn om zeer nauwkeurig te werk te gaan. Met behulp van een iPad 3D scanner wordt er een digitale voetafdruk gemaakt. Op basis van uw voetklachten kan de podotherapeut aanpassingen doen in uw steunzolen. Het digitale ontwerp wordt daarna machinaal gefreesd waarna u uw steunzolen thuis ontvangt.

Bekijk het overzicht hier

Welke klachten worden behandeld?

Welke klachten worden behandeld?

De podotherapeut in Dordrecht behandelt veel verschillende lichamelijke klachten. Veel voorkomende voorbeelden in de podotherapiepraktijk zijn pijn in de achillespeeshielspoor of een stekende pijn in de knie.

Vergoeding podotherapie

Vergoeding podotherapie

Podotherapie wordt vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Afhankelijk van uw verzekeringspakket worden de kosten geheel of gedeeltelijk vergoed. De meeste zorgverzekeraars accepteren een werkwijze waarbij wij de factuur rechtstreeks voor u indienen bij uw zorgverzekeraar. Het gedeelte dat vergoed wordt, wordt dan alvast door uw zorgverzekeraar betaald. Blijven er daarna nog kosten over, dan ontvangt u voor het restbedrag een factuur. Dit is ook mogelijk binnen onze praktijken in Dordrecht.

Omdat podotherapie wordt vergoed vanuit het aanvullende pakket, wordt er geen aanspraak gemaakt op uw eigen risico.

Bekijk uw vergoeding hier

Altijd een stap verder.